US OPEN: SORANA CÎRSTEA, ELIMINATĂ DE EUGENIE BOUCHARD, la U.S.OPEN. SCOR 2-6; 7-6 (7-4); 4-6SCOR: 2-6; 7-6 (7-4); 4-6. Timpi de joc: 28' 61' 48'

US OPEN: SORANA , locul 80 WTA, VERSUS EUGENIE BOUCHARD, VINERI 29 AUGUST. Meciul a durat două ore şi 17 minute.

În urma eliminării Soranei Cîrstea, Simona Halep a rămas singura reprezentantă a României pe tabloul de simplu la US Open.


Sorana Cîrstea o întâlnește în turul II la US OPEN pe Eugenie Bouchard, numărul 7 WTA.  Meciul va avea loc joi 28 august după ora 21:00, ora localĂ din New York, respectiv vineri, 29 august, după ora 04:00; ora Bucureștiului, pe terenul Arthur Ashe. EUGENIE BOUCHARD este văzută de specialiștii în tenis, alături de SIMONA HALEP, drept marea speranță a tenisului feminin, în acest moment.  Sorana Cîrstea a obtinut o victorie extraordinara in primul tur de la US Open, ea reusind sa treaca de britanica Heather Watson, scor 6-1, 6-1. Meciurile US OPEN sunt transmise LIVE la TV de Eurosport și Eurosport 2.

US OPEN: SORANA CÎRSTEA VS EUGENIE BOUCHARD, ASTĂZI, 28 AUGUST, DUPĂ ORA 16.00. Sorana Cârstea o întâlnește joi, 28 august, pe Eugenie Bouchard, numărul 7 WTA. Meciul va avea loc pe terenul Arthur Ashe, după ora 21:00, ora locală, adică vineri 29 august după ora 04:00, ora României.

EUGENIE BOUCHARD este văzută de specialiștii în tenis, alături de SIMONA HALEP, drept marea speranță a tenisului feminin, în acest moment.

US OPEN: SORANA CÎRSTEA VS EUGENIE BOUCHARD Sorana Cîrstea a obtinut o victorie extraordinara in primul tur de la US Open, ea reusind sa treaca de britanica Heather Watson, scor 6-1, 6-1.

US OPEN: SORANA CÎRSTEA VS EUGENIE BOUCHARD

Sportiva din Targoviste pare ca a depasit multe dintre problemele pe care le-a avut in acest an si redevine jucatoarea care batea la portile Top 20 WTA. Ajunsa acum pana pe locul 80 in clasamentul mondial, Sorana a demolat-o pe Watson, aflata cu 34 de pozitii mai sus, scrie ziare.com.

US OPEN: SORANA CÎRSTEA VS EUGENIE BOUCHARD, ASTĂZI, 28 AUGUST, DUPĂ ORA 16.00.  Intalnirea dintre cele doua a durat mai putin de o ora, Carstea aratand o forma de zile mari. In plus, a fost si prima victorie pentru romanca in duelurile directe cu Heather Watson, ea pierzand precedentele doua dispute.

Etichete: Eugenie Bouchard, live, Sorana Cârstea, us open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h