USL a stabilit primii doi candidaţi pentru alegerile locale din CapitalăChiliman si Vanghelie vor candida,oficial, la alegerile locale din partea USL
Chiliman şi Vanghelie vor candida,oficial, la alegerile locale din partea USL

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie ,a anunţat, miercuri, după o întrevedere cu liderul partidului, Victor Ponta, privind candidaturile USL pe Bucureşti, că va candida la Primăria Sectorului 5.

"Voi candida la Sectorul 5 la Primărie", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă nu îşi doreşte mai mult decât primăria de la Sectorul 5, Vanghelie a spus că nu se grăbeşte: "Dacă nu aţi înţelesc că de-abia după ce împlineşti vârsta de 60 de ani poţi să-ţi permiţi să participi la alte funcţii mai mari, n-aţi stat prin PSD foarte mult. Vă spun eu foarte clar că trebuie să participi şi trebuie să ai răbdare, nu trebuie să te grăbeşti".

Vanghelie a dezvăluit că în campania electorală va juca "toate rolurile, şi în deplasare şi în apărare şi la centru, în funcţie de unde va fi nevoie şi unde voi considera eu că vreau să fiu. Deci voi juca toate rolurile, pentru că aşa e normal, să fii în toate rolurile".

Sursa: Mediafax

Etichete: alegeri locale, candidaţi, Capitală, Chiliman, sectoare, Sectorul 1, Sectorul 5, Vanghelie

0/0 COMENTARII
Grigore Nicolae
11 Mar 11:55
+0
VOTURI
-0

Pe zi ce trece Ponta ma dezamageste, nu este in stare sa gaseasca un om capabil care sa conduca sectorul 5.

A fugit repede la mafiotul de Maran Vanghelie, care de dosprezece ani a dus sectorul 5 in faliment si mizerie.

Rog orice Bucurestean cu buna simt sa mearga prin acest sector si sa vaha halul de degradare si abandon in care se afla.

Oare cetatenii care locuiesc in acest sector nu s-au trezit si dorm si acum?

Cetateanu'
08 Mar 18:19
+0
VOTURI
-0

Nu mi se pare nimic iesit din comun ca cei doi ca andideze pentru inca un mandat la sectoarele lor!Cel putin chiliman nu are adversar la sectorul 1 pentru ca a facut o treaba foarte buna si are sustinerea cetatenilor....asa ca de ce sa arunci vrabia din mana pe cioara din gard?!

Darius
08 Mar 16:22
+0
VOTURI
-0

Asa este sunt doi escroci!

Treziti-va bucuresti!

Alin
08 Mar 17:21
+0
VOTURI
-0

E usor sa faci niste afirmatii. Dar noua ne trebuie argumente... Sa ne amintim in cate afirmatii de genul:"Sa traiti bine!" am crezut de-a lungul timpului.

Frank
08 Mar 21:39
+0
VOTURI
-0

De ce? Nu am auzit de afaceri necurate de-ale lui Chiliman. Cred ca este printre singurii politicieni care au ramas nepatati.

Antonia
08 Mar 16:20
+0
VOTURI
-0

Doi mafioti, doi baroni..

Chiliman denumit si samsarul imobiliareleor si alte afaceri dubioase in cercetare...

Vanghelie, un penal la fel bagat in afaceri cu magazine, cladiri, nejustifare de bunuri si afacerea vanghelioanelor unde este si acum cercetat ptr cati bani i-au intrat in cont

Nu inteleg cat de naivi sunt bucurestenii din aceste sectoare!!!! Cum judeca si de ce nu sw informeaza???

De ce dau votul unor imbogatiti????ca astia doi????

Ioana Alexandra Ghinda
08 Mar 17:19
+0
VOTURI
-0

Samsarul imobiliarelor ? Daca iti aduci bine aminte Chiliman a luptat impotriva vanzarii parcului Bordei de catre Basescu si Videanu catre Constanda.

Viorel Neagoie
08 Mar 13:24
+0
VOTURI
-0

Ehe,Vanghelie!Tinerete,tinerete,ce sa-i faci?Nu ai recunoaste ca nu ai fata de Primaria Generala!Acum un an ,ai fost prin SUA si te-ai dat Sorin Oprescu!Vezi ca nu am uitat?

Matei
08 Mar 19:48
+0
VOTURI
-0

Pai daca Oprescu n-a ajuns in SUA trebuia sa se simta si el important.Nu-l mai judecati e si el mic.Haideti sa-l acceptam asa cum este.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE