Guvernul Ponta vrea metrou în Rahova şi autostradă Bucureşti-TimişoaraPonta vrea metrou in Rahova
Ponta vrea metrou în Rahova

La Transporturi, unde ministru este Ovidiu Silaghi, guvernul intenţionează să vegheze asupra respectării termenelor prevăzute pentru lucrările în curs şi să pregătească alte proiecte, care vizează noi autostrăzi, metrou în Rahova şi lucrări la şosele de centură ale marilor oraşe, conform programului de guvernare publicat de  Realitatea.net.

Finalizarea secţiunilor de autostradă şi a centurilor ocolitoare aflate în construcţie, printre care Autostrada Bucureşti-Ploieşti şi Autostrada Cernavodă-Constanţa, proiectele de reabilitare a drumurilor naţionale în curs de execuţie, precum şi finalizarea altor obiective de infrastructură, realizarea studiului de prefezabilitate pentru construcţia Autostrăzii Sudului (Bucureşti – Alexandria – Slatina - Craiova - Timişoara), începerea procedurilor de atribuire a contractului de concesiune pentru realizarea mai multor proiecte de infrastructură, printre care şi Centura Bucureşti la profil de autostradă, şi iniţierea ultimei etape de reabilitare a celor 1.200 de km de drumuri naţionale, aflate pe rute secundare, care nu au fost cuprinse în programele de reabilitare sunt câteva dintre obiectivele făcute publice de Guvernul Ponta.

Excutivul mai vrea să finalizeze lucrările de reabilitare a liniilor de cale ferată pe Coridorul IV Pan-European: linia CF Bucuresti-Constanţa, secţiunile Bucureşti-Băneasa, Băneasa-Feteşti şi Feteşti-Constanţa, să pregătească şi să lanseze proiecte pentru realizarea Centurii feroviare a Municipiului Bucureşti şi să iniţieze licitaţia pentru execuţia Liniei 7 de metrou: Şos. Alexandriei – Rahova – Piaţa Unirii – Moşilor – Obor – Colentina –Voluntari şi să realizeze Linia 4 de metrou: Laminorului – Gara Progresul, tronson Gara de Nord – Gara Progresul.

În ceea ce priveşte domeniul naval, ministerul Transporturilor vrea să promoveze investiţiile pentru integrarea CN Aeroporturi Bucureşti în conceptul de “city airport”, să finalizeze lucrările de dezvoltare şi modernizare a Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB)) şi a lucrărilor de modernizare la Aeroportul International Bucuresti Băneasa (AIBB).

Etichete: centura Bucureşti, Guvern, lucrări, metrou, ministerul transporturilor, proiect, Rahova

0/0 COMENTARII
fraier
07 mai 13:42
+0
VOTURI
-0

interesant ca nimeni nu citeste continutul articolului ci doar comenteaza !

"În ceea ce privește domeniul naval, ministerul Transporturilor vrea să promoveze investițiile pentru integrarea CN Aeroporturi București în conceptul de “city airport”,redactia de cand aeroportul este in domeniul naval ?!

Atentul
06 mai 12:00
+0
VOTURI
-0

E incredibil tupeul neocomunistilor:

noul guvern pregateste inceperea a milioane de proiecte noi, canale navigabile pe raurile mari care se varsa in Dunare, marirea capacitatii aeroporturilor astfel ele vor fi cele mai mari de pe Continent, autostrazi si in zonele depopulate si fara masini, etc., etc., etc.. Asta poate s-o promita nebunii si neocomunistii. Sa-i vedem la munca pentru ca in ultimii 21 de ani(sa nu mai vorbesc de perioada chiar neagra a parintilor lor cand in 55 de ani au construit doar 110km de autostrada!)ei nu au facut mare lucru pentru tara, lasand de fiecare data Romania in datorii imense si nimic nu au finalizat! Si da, comunistii au guvernat tara asta chiar si cand CDR a fost la putere. Atunci au blocat intreaga tara, intreaga economie pe care au controlat-o neintrerupt!, hotii lor au furat mai departe, Armata si Securitatea era aceeasi..Hai de nai! Sa speram ca neocomunistii nu vor mai fura cat au furat pana acum si nu vor face greseli grave, greseli fata de aliatii nostri, UE, NATO si nu prietenia cu orice pret cu dictaturi gen Rusia si RPChina

T
05 mai 18:26
+0
VOTURI
-0

Frustrarea e in toi la PDL. Postacii crapa de ciudaaaaaa! :))))

dan
04 mai 20:05
+0
VOTURI
-0

in putinele luni ramase pan’ la alegeri, Ponta o sa fure nonsalant. Si-a facut deja echipa cu care va comite hotiile…urmeaza vremuri grele cu astia la putere..

cristi
04 mai 20:05
+0
VOTURI
-0

pe viitor PDL cred ca va deveni din ce in ce mai puternic. Daca il vor coopta si pe MRU in echipa, atunci vor fi de departe cel mai puternic, performant si de incredere partid

master
04 mai 20:05
+0
VOTURI
-0

mafia uslista condusa de Ponta isi propune sa acapareze tara. Vor fi surprinsi cand electoratul le va da o palma morala sin u-si vor pune stampila pe buletinele lor de vot

mario
04 mai 20:04
+0
VOTURI
-0

Ponta creca a luat-o razna de la caldura…o fi facut insolatie saracu…se crede Che Guevara de acuma..un frustrat politic ce niciodata nu va avea success

next
04 mai 20:04
+0
VOTURI
-0

Usl nu va atinge pragul electoral veti vedea....Oamenii n-au cum sa voteze hotia. Au simtit-o deja pe pielea lor cu Sorinel gazonel autostrazi de fier....

boris
04 mai 20:03
+0
VOTURI
-0

Mi-e scarba de usl si de candidatii lor…o gasca de hoti cu sange de comunisti ce vor sa puna mana pe capitala si s-o transforme intr-o afacere pentru

razvan
04 mai 20:03
+0
VOTURI
-0

Cu asemenea candidati capitala se va scufunda va zbate intr-o mediocritate apasatoare…Cum sa votam niste oameni preocupati doar de rotunjirea conturilor prin metode ilicite ???

andreea
04 mai 19:27
+0
VOTURI
-0

inainte sa declarati ceva, mai bine ati gandi..ca am impresia ca nu ganditi usl-isitilor.

daiana
04 mai 19:15
+0
VOTURI
-0

stati acasa cel mai bine, nu mai iesi in fata cu tot felul de declaratii...

luana
04 mai 19:02
+0
VOTURI
-0

cat de jalnici sunt usl-isiti astia, ne-am saturat de ei.

carla
04 mai 18:38
+0
VOTURI
-0

Usl-isilor vor cred ca nu ganditi, faceti niste afirmatii de te doare capu..jalnici sunteti

andra
04 mai 18:15
+0
VOTURI
-0

Usl-istilor mai bine stati in banca voastra ca numai prostii scoateti pe gura.

oana
04 mai 17:59
+0
VOTURI
-0

inainte sa afirmati ceva ganditi, ca deja sunteti penali..

simona
04 mai 17:47
+0
VOTURI
-0

Ne-am saturat de oameni care dau doar din gura si cer atatea si nu fac nimic.

ioana
04 mai 17:33
+0
VOTURI
-0

cei din usl vor multe..dar nu fac nimic, gura e de ei.

ceka
04 mai 15:47
+0
VOTURI
-0

Lucrarile la CF Bucuresti-Baneasa, Baneasa-Fetesti sunt terminate de cativa ani, iarasi aruncam cu banii.

Sa se apuce de celelalte linii Brasov-Sighisoara-Medias-Blaj-Cluj-Arad

Vasile Ion
04 mai 15:20
+0
VOTURI
-0

Ce treabă are domeniul naval cu aeroporturile ????

Funieru Bogdan
04 mai 13:53
+0
VOTURI
-0

Daca Ponta e asa tare... atunci sa termine inainte de termen A2 si are votul meu, altfel n'am cu cine vota :)

iulia
04 mai 12:39
+0
VOTURI
-0

Ponta e nebun! El chiar crede ca romanii pun botul! El este premier de o saptamana si deja vorbeste de autostrazi, de linii de metrou.. dar el nu stie nici macar ce fonduri are, ce bani are.. oamenii astia de la USL sunt nebuni, sub orice critica!!

chioru
04 mai 12:38
+0
VOTURI
-0

Ati luat-o dupa ceafa P D L -istilor! Cu Udrea si Talmacean in fata ,nu veti mai guverna in veci! Cine este mai comunist ca Basescu(a se vedea angajamentul cu Securitatea,)Ungureanu(membru al CC al U T C )Mars, la munca!!!!!!!

plici
04 mai 11:22
+0
VOTURI
-0

taiati frunza la caini usl-isti comunisti,vorbarie multa insa doar atat!!! nu sunteti instare de nimic....vreti doar sa ma rotunjiti conturile nu va intereseaza de oameni!!

mil
04 mai 10:39
+0
VOTURI
-0

A muscat momeala fraierul asta ahtiat dupa putere. si-a aratat fata de lingau, antonescu l-a impins si mai mult sa accepte. asta e clasa politica romaneasca toti dau din gura doar doar ajung si ei la putere, apoi nu mai conteaza ce au zis pana atunci.

bloju
04 mai 10:39
+0
VOTURI
-0

Nu cred ca Usl este capabil decat sa darame tot ce a construit guvernarea Boc in cele mai grele momente de criza.

biti
04 mai 10:38
+0
VOTURI
-0

Fumoasa politica duce noua putere. se fac de ras. Ponta nu va reusi sa isi faca treaba cum trebuie deoarece a facut acele promisiune populiste de marirea pensiilor si salariilor,lucru ce in prezent nicaieri in lume nu se face.

dior
04 mai 10:38
+0
VOTURI
-0

Ponta este doar paravanul unei politici comuniste. nu stie altceva decat sa minta si sa bulverseze,sa faca promisiuni populiste. o sa vada ca nu e usor sa fii la guvernare.

omni
04 mai 10:37
+0
VOTURI
-0

Am mai auzit din acestea si in alte dati, dar cel mai tare ma distreaza cind aud psd-isti vorbind de depolitizare!!! Poanta chiar crede ca alde Hrebe, Mazare, Oprisan si altii vor renunta la functiile din teritoriu ce le permit sa fie adevarati baroni locali?

olimp
04 mai 10:37
+0
VOTURI
-0

Ati inceput sa va treziti la realitate voi astia care l-ati vrut pe Ponta la conducere ???Cam tirziu , Ponta s-a incuibat deja in scaunul de premier si a cam uitat ce-a promis si o scalda pina la toamna cu speranta ca va va mai prosti inca odata .

apa
04 mai 10:37
+0
VOTURI
-0

Iar pe taticul lui spiritual Adrian Nastase iti dai seama ca nu-l mai atinge nimeni. Si toti coruptii din jurul PSD, PNL si PC au liber la furat de acum. Tineti-va bine!!

crixus
04 mai 10:36
+0
VOTURI
-0

Da, pontalau, la teorie si dat din clanta esti bun, ca toti neocomunistii tai. Sa te vad condamnandu-l pe Nastase, apoi incep sa ma gandesc sa te si cred.

camp
04 mai 10:36
+0
VOTURI
-0

Pe de-o parte ma bucur ca USL-imea a ajuns la putere, numai asa cei care au crezut si cred in ei se vor putea trezi din amnezie si sa reactioneze in toamna la parlamentare. Ponta nu va face decat sa duca tara in pragul falimentului deoarece a facut acele promisiuni populiste de mariri extravagante.

fruit
04 mai 10:36
+0
VOTURI
-0

L-am vazut pe Ponta dand declaratii la televizor.. ma scarbeste si nu pot sa cred cum oamenii pot accepta sa lase un asemenea om la guvernare, el e avid de putere si de a-si lasa dusmanii in urma, pentru el totul este o competitie si un joc din care el trebuie sa iasa cel mai castigat.

mary
04 mai 10:35
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa ii gasim o functie si Protectorului Dan Voiculescu . Daca ma gandesc bine un Adrian Nastase Secretar de Stat nu ar strica . Iliescu Presedinte de onoare ... Hm...

manu
04 mai 10:35
+0
VOTURI
-0

Cu Ponta ne vom scufunda usor usor, promisiunile lui populiste ne vor trage in jos, pentru ca nu-si va putea tine niciodata cuvantul, ce vrea el - sa mareasca pensiile si salariile intr-un asemenea moment – va FALIMENTA Roamnia!!

papuc
04 mai 10:35
+0
VOTURI
-0

Nu ma surprinde il felicit pe Basescu inca odata deoarece a reusit sa-l pacaleasca de data asta pe Ponta.realmente base este cel mai tare politician al Romaniei.

carmol
04 mai 10:34
+0
VOTURI
-0

Ponta este doar paravanul unei politici comuniste. nu stie altceva decat sa minta si sa bulverseze,sa faca promisiuni populiste. o sa vada ca nu e usor sa fii la guvernare...

tabla
04 mai 10:34
+0
VOTURI
-0

Sunt tare curios cum ponta va rezolva macar un pic din problemele romanilor! Eventual cresterea salariilor, a pensiilor, scaderea TVA, ceva vacante in Dubai, un pic de shopping la Roma, etc.

dihanie
04 mai 10:34
+0
VOTURI
-0

Maimutoiul asta de Ponta o sa dea din colt in colt cand va vedea ce inseamna sa guvernezi o tara, nu stie el ce responsabilitate are pe umeri, viseaza pensii exagerat de mari, dar din ce bani va avea sa le plateasca?? Cu PDL macar eram pe o linie de plutire, cu USL-istul asta sarlatan ne vom duce pe…

boschet
04 mai 10:33
+0
VOTURI
-0

Cei care au crezut si cred in USL se vor trezi la realitate si vor reactiona in toamna la parlamentare. Ponta o sa duca tara in pragu falimentului deoarece a facut promisiuni de mariri ale salariilor si pensiilor cand in nici o tara asa ceva nu se face.

lovin
04 mai 10:33
+0
VOTURI
-0

Aceste temeri sunt reale si nu dau gir actoalei puteri oricat as dori sa fiu e tolerant….nu au facut decat sa minta sa bulverseze guvernarile trecute , sa faca promisiuni populiste...

cana
04 mai 10:32
+0
VOTURI
-0

Ponta , stim bine ca este doar paravanul unei puteri comuniste bine inchegata sustinuta de rusiei si sa nu uitam ca multi din PSD au afacei la moscova …..

spada
04 mai 10:32
+0
VOTURI
-0

Moartea stapanului bucuria cainelui!!!ei se schimba de peste 20 de ani iar noi intram sau mai bine zis ne afundam in rahat .Bravo romanilor sunteti demni de viata care o duceti.

borcan
04 mai 10:31
+0
VOTURI
-0

O adunatura de prosti care nu pot sa faca altceva decat sa tina lungi discursuri ,sa rupa foi si sa nu-i intereseze de ce se intampla in tara asta decat sa bage in buzunar banii nostrii !

geanta
04 mai 10:31
+0
VOTURI
-0

Lumea se va lamuri rapid despre gunoaiele aliantei rosii USL,timpul lor este limitat la putere,insa cel mai rau lucru este ca aceasta motiun e a avut efecte dezastroase pt tarisoara asta,lucrul asta lumea nu il intelege.Din cauza acestor * pusi pe ciordeala,vom avea mult de suferit....

capac
04 mai 10:30
+0
VOTURI
-0

Orice ar face,numai sabotaj.....bataie de joc asupra tarii si a populatiei!!!!! asta fac isi bat joc de tara !!! Urmeaza inca 20 de ani de foamete!!!

geo
04 mai 10:30
+0
VOTURI
-0

Ha ha ha sa vedem cat stau si astia la guvernare, sa vedem daca o sa faca ce au spus, sa vedem cum o "sa ii laude antenele si "irealitatea", sa vedem, sa vedem, sa vedem. Chiar sunt curios. Toata politica asta s-a transformat intr-o adevarata telenovela. Oricum ii bine ca inca mai avem…

gogu
04 mai 10:30
+0
VOTURI
-0

Ba frate cum idiotul asta de Nastase mai are tupeu sa ma stea in guvern,asta e unul dintre cei mai mari hoti ai Romaniei si inganfat pe deasupra,mama daca as pune mana pe el las omora in chinuri groaznice si fata aia a lui iti dai seama ce porc si mizerabil de om poate fi...Ps. ma astept sa nu se…

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE