USR anunță numele tehnocraților care se vor înscrie în partid. Un ministru şi-a dat DEMISIANumele membrilor Guvernului tehnocrat care se vor înscrie în Uniunea Salvați România vor fi anunțate miercuri după-amiază, a declarat președintele USR, Nicușor Dan.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

UPDATE Cristian Ghinea şi-a anunţat miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Ultima mea ședință ca membru în Guvernul Cioloș 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici șase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Și a fost o onoare! De azi începe altceva", a scris Cristian Ghinea

USR îşi va anunţa candidaţii miercuri la ora 15, la ora 10 fiind programată şedinţa săptămânală de Guvern. Premierul Dacian Cioloş va trebui să desemneze un înlocuitor la şefia ministerului Fondurilor Europene. Nicușor Dan a precizat că numele acestora vor fi făcute publice într-o conferință de presă.

Nicușor Dan anunța că duminică seara Conferința municipiului București a USR urma să stabilească ordinea candidaților pe liste pentru alegerile parlamentare și să voteze "de principiu" pe acei miniștri și secretari de stat din Guvernul Cioloș care s-ar putea regăsi pe lista Uniunii.

De asemenea, el a arătat, la sfârșitul săptămânii trecute, că va candida, cel mai probabil, pentru Camera Deputaților, într-un colegiu din București.

În ceea ce o privește pe Clotilde Armand, ea a precizat, la momentul respectiv, că nu va candida, dar se va implica în campania pentru alegerile parlamentare.

Etichete: guvernul de tehnocraţi, nicuşor dan, tehnocrati, usr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h