UTI confirmă: Urdăreanu este suspect de fapte de corupţie



Tiberiu Urdăreanu, proprietarul grupului UTI, este suspect de fapte de corupție. Confirmarea a venit chiar din partea companiei, într-un comunicat de presă.

Patronul UTI, Tiberiu Urdareanu, adus la DNA
Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, adus la DNA
Foto: enational.ro

În timp ce grupul UTI a confirmat faptul că Urdăreanu este suspect de fapte de corupţie, DNA nu a făcut, încă, nicio precizare oficială.

"Domnului Tiberiu Urdăreanu i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în legătură cu presupuse acte de corupție", se precizează în comunicatul grupului UTI, remis către Profit.ro.

Răspunsul confirmă că împotriva lui Tiberiu Urdăreanu a fost dispusă începerea urmăririi penale.

"În urma acțiunii de astăzi a organelor judiciare prin care Președintele UTI, dl Tiberiu Urdareanu, a fost adus la audieri la Direcția Națională Anticorupție, facem următoarele precizări:

Domnului Tiberiu Urdăreanu i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în legatură cu presupuse acte de corupție.

Societatea UTI Grup a pus la dispoziția organelor de cercetare toate documentele solicitate și va colabora în continuare, în mod prompt și transparent, cu autoritățile în vederea stabilirii adevărului, furnizând orice informație este solicitată de organele de anchetă.

Ne limităm în a nu comenta, în acest moment, informațiile care circulă în media.

Facem precizarea că, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală, punerea în mișcare a acțiunii penale nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", anunţă grupul UTI în comunicatul de presă remis joi.

Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI, a fost adus cu mandat la DNA, joi, în jurul orei 12. El a fost audiat de procurori într-un dosar de corupţie. Detalii aici.

Etichete: DNA, fapte de coruptie, UTI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE