Utilajele de deszăpezire din Sectorul 2, verificate de primarul Capitalei. Cum arată acesteaGabriela Firea, Primarul General al Capitalei, Mihai Mugur Toader, Primarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, Viceprimarul Sectorului 2 și membrii Consiliului General al Municipiului București și Consiliului Local Sector 2 au verificat, în cursul serii de joi, 15 noiembrie 2018, stadiul pregătirii utilajelor şi a forţei de muncă angrenate în programul de deszăpezire şi combatere a poleiului din sectorul 2 pentru iarna 2018 – 2019.

În sectorul 2 activitatea de deszăpezire este realizată de Administraţia Domeniului Public Sector 2 şi S.C Supercom S.A, conform programelor de acţiune bine stabilite, fiecare instituţie în parte fiind dotată cu utilaje specifice.

Pentru asigurarea circulaţiei autovehiculelor şi pietonilor în bune condiţii pe timpul iernii, la nivelul sectorului 2 sunt angrenate 175 de utilaje de deszăpezire şi 967 de persoane la care se adaugă și efectivele Poliției Locale Sector 2 care au atribuții specifice legate de fluidizarea circulației, însoțirea utilajelor de deszăpezire, identificarea proprietarilor de autovehicule care blochează căile rutiere etc.

Din punct de vedere al stocurilor de materiale, situaţia este următoarea:

• Administraţia Domeniului Public Sector 2 are pregătite 75 de tone de clorură de calciu şi 150 tone de sare;

• S.C. Supercom S.A. are pregătite 1000 tone de clorură de calciu şi 5000 tone de sare.

Administraţia Domeniului Public Sector 2 va participa cu 55 de utilaje și 192 de persoane, S.C. Supercom S.A. cu 120 de utilaje și 775 de persoane, iar Poliția Locală Sector 2 cu 12 echipaje mobile și 30 de poliţişti locali pe schimb.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei a apreciat faptul că "și anul trecut și în urmă cu doi ani, Primăria Sectorului 2 a fost prima instituție din București care și-a pregătit din timp utilajele de deszăpezire, forța de muncă și stocurile de materiale, fiind gata să intervină pentru îndepărtarea zăpezii".

De asemenea, a continuat domnia sa, "atunci când a nins utilajele de deszăpezire ale sectorului 2 au intervenit rapid pentru asigurarea în bune condiții a circulației pietonilor și autovehiculelor".

La rândul său, Mihai Mugur Toader, Primarul Sectorului 2 a menționat faptul că "la nivelul sectorului 2 au fost luate toate măsurile necesare pentru intervenția de urgență în vederea deszăpezirii căilor rutiere și pietonale", informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Etichete: deszăpezire, Gabriela Firea, mugur mihai toader, Sectorul 2, utilaje deszapezire Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE