VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. Cât costă o noapte de cazare la hotel, la mare şi la munteVACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. La mare, mai ales în staţiunile din sud, ofertele sunt pentru toate buzunarele. Însă la munte, în staţiuni ca Poiana Braşov, tarifele sunt destul de piperate.

VACANTA DE PASTE SI 1 MAI. Cat costa o noapte de cazare la hotel, la mare si la munte
VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. Cât costă o noapte de cazare la hotel, la mare şi la munte

VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. Marea rămâne destinaţia perfectă pentru tineri de 1 Mai, chiar şi anul acesta când Paştele cade în aceeaşi zi. În sudul litoralului, sunt preţuri mai mici, de aproximativ 15 euro pe noapte. Ceva mai scump este în nordul litoralului. La Mamaia, cele mai multe camere costă aproximativ 50 de euro pe noapte.

VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. Muntele e preferatul românilor trecuți de prima tinerețe. Paştele în Poiana Braşov depăşeşte chiar şi 3.000 de lei pentru două persoane. Preţurile pleacă de la 250 de euro pentru o singură persoană şi pot ajunge chiar şi la 350. Tarifele includ trei nopţi de cazare, mic dejun, acces gratuit la piscină sau saună, dar şi cadouri surpriză pentru copii de la iepuraş.

VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. Având în vedere că avem o combinaţie anul acesta, sunt familii care au ales să se ducă spre destinaţii cu tradiţie pentru pachetele de Paşte, aşa cum sunt în zona Bucovinei. Pe litoralul românesc s-au preconizat în jur de 25.000 de turişti.

VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI. Turiştii români sunt aşteptaţi şi pe meleaguri străine. Potrivit estimărilor, 100.000 de români vor petrece sărbătorile pe litoralul bulgăresc.

Sursa: realitatea.net

Etichete: cazare la mare, cazare la munte, hote, vacanta de 1 mai, vacanta de paste, VACANŢA DE PAŞTE ŞI 1 MAI.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE