Val de internări, în Bucureşti, din cauza şocului termicŞocul termic a generat un val de internări în spitalele din Bucureşti. Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a înregistrat numai în ultimele 24 de ore 180 de solicitări venite din partea pacienţilor cu stări febrile.

Val de internari, in Bucuresti, din cauza socului termic
Val de internări, în Bucureşti, din cauza şocului termic
Foto: realitatea.net

Schimbările bruşte de temperaturi din Bucureşti au dus la creşterea fulminantă a internărilor în spitalele din Bucureşti, potrivit România Tv. Cei care au boli cardio-vasculare sunt printre cei mai afectaţi de schimbările meteorologice bruşte.

Medicii recomandă să ne îmbrăcăm adecvat, să ne hidratăm suficient şi să consumăm minim 2 litri de lichide, să ne odihnim mai mult, să nu facem exces de băuturi alcoolice, cafea şi ţigări, iar alimentaţia trebuie să includă fructe şi legume care asigură aportul de săruri minerale necesare pentru o imunitate mai crescută a organismului. 

În ultimele zile, în urma schimbărilor bruşte de temperatură, a crescut numărul de viroze respiratorii şi s-a majorat fulminant numărul pacienţilor care au făcut febră. Numai în ultimele 24 de ore, la SABIF s-au înregistrat 180 solicitări pentru stări febrile, în special la vârstnici şi copii.

Vremea de toamnă târzie se menţine şi vineri, la Bucureşti. Începând de sâmbătă, soarele va mai încălzi atmosfera, iar temperaturile vor creşte simţitor.

Etichete: internare, internare spital, temperaturi, vreme

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE