Valentina Pelinel este însărcinatăValentina Pelinel a confirmat, luni, că este însărcinată cu primul său copil. Fotomodelul nu a dezvăluit însă și cine este tatăl copilului. 

Valentina Pelinel este insarcinata
Valentina Pelinel este însărcinată

"Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea", a anunţat Valentina Pelinel, luni, pe contul său de Facebook.

Valentina Pelinel nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, precizând că, la întoarcerea sa în ţară, va spune mai multe "despre acest eveniment minunat" din viaţa sa.

Fotomodelul Valentina Pelinel a fost căsătorită timp de şapte ani cu fostul deputat Cristian Boureanu. Cei doi au divorţat în 2014.

Sursa: Mediafax

Etichete: însărcinată, Valentin Pelinel

0/1 COMENTARII
Cris
04 Jan 22:55
+0
VOTURI
-0
Escrocul de Cristi Borcea este tatal, iar copilul a fost fabricat in Puscarie !!! Valentina Pelinel a devenit dintr-o dama onorabila o panarama... amanta de infractor.

Intreaga Romanie e plina de panarame care s-ar foote in toate gaurile posibile pentru bani si avere.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h