VALENTINE'S DAY 2014: Cum şi unde petrecem de VALENTINE'S DAY, în BucureştiVALENTINE'S DAY 2014: Pentru că sărbătoarea iubirii se apropie, mulţi se gândesc deja cum să petreacă de VALENTINE'S DAY alături de partenerii de viaţă. Dacă încă nu v-aţi făcut planuri pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, vă prezentăm o listă cu idei de distracţie, de VALENTINE'S DAY, în Bucureşti.

VALENTINE'S DAY: Cum si unde petrecem de VALENTINE'S DAY, in Bucuresti
VALENTINE'S DAY: Cum şi unde petrecem de VALENTINE'S DAY, în Bucureşti
Foto: observatorbn.ro

VALENTINE'S DAY 2014: Dacă vă pregătiţi să sărbătoriţi ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR cu persoana iubită, dar încă nu ştiţi ce puteţi face pentru a vă bucura pe deplin de această zi, mai jos găsiţi o listă cu idei de distracţie de VALENTINE'S DAY, în Bucureşti.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: 1. Cină romantică - Deşi această soluţie este una clasică, se potriveşte cu o astfel de ocazie. Mai mult, o cină romantică la restaurant vă va permite să aveţi timp doar pentru voi şi să vorbiţi despre relaţia voastră. Pentru o cină romantică puteţi opta fie pentru un restaurant cu specific exotic, unde puteţi încerca noi sortimente culinare, fie pentru un local cu o privelişte spectaculoasă. Vezi aici 10 restaurante cu privelişte spectaculoasă în Bucureşti.

Dacă nu vă permite bugetul, puteţi opta pentru o cină romantică acasă. Cu un efort financiar mult mai mic decât cel pe care l-ar implica o cină romantică în oraş vă puteţi bucura împreună de sărbătoarea iubirii. Pentru o cină romantică în adevăratul sens al cuvântului puteţi găti împreună sortimentul culinar preferat şi desertul, iar apoi vă puteţi delecta amândoi de rezultat. Pentru ca atmosfera să fie specifică ZILEI ÎNDRĂGOSTIŢILOR nu uitaţi de lumânări, melodii de dragoste pe fundal şi vin roşu.

VALENTINE'S DAY 2014: 2. Bilete la film - De ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, pe marile ecrane din Bucureşti rulează mai multe filme romantice, pe care le poţi urmări alături de persoana iubită. Dacă vreţi să vă bucuraţi de un confort sporit puteţi opta pentru biletele VIP, care includ, în unele cazuri, şi meniuri cu suc şi popcorn sau nachos. Tot de VALENTINE'S DAY aveţi ocazia să participaţi, în noaptea de 14 spre 15 februarie, la un maraton de filme comedy-romance. Biletul costă 25 lei de persoană şi include accesul la filmele Her, Last Vegas, Endless Love şi Ride Along. Mai multe detalii aici.

De VALENTINE'S DAY 2014, în mai multe cinematografe din Capitală, sunt programate să ruleze în premieră filmele Endless Love şi Winter's Tale.

Endless Love prezintă povestea a doi tineri din medii foarte diferite, care se întâlnesc şi se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată şi se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezenţa lui în viaţa ei îi nemulţumeşte părinţii, care ar face orice să-i vadă despărţiţi.

Winter's Tale redă povestea lui Peter Lake, un orfan ajuns lăcătuş priceput, care într-o noapte de iarnă încearcă să dea o spargere la o vilă care arăta ca o fortăreaţă. Deşi era sigur că în casă nu era nimeni, a găsit-o acasă pe fiica proprietarilor şi astfel a luat naştere iubirea dintre Peter, un spărgător irlandez de vârstă mijlocie, şi Beverly Penn,o tânără aflată pe moarte.

Alte trei filme, Her, Nymphomaniac Vol. II şi Ultimul zburător, care au rulat în premieră pe marile ecrane din Bucureşti, pe 7 februarie, vor putea fi vizionate şi de Valentine's Day, în mai multe cinematografe din Capitală.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: 3. VALENTINE'S DAY pe patine - Dacă vreţi să aveţi parte, de VALENTINE'S DAY, de zâmbete şi multă mişcare în aer liber, puteţi merge la patinoar, împreună cu partenerul de viaţă. Aici puteţi vedea cât vă costă să mergeţi la unele patinoare deschise în București. În cazul în care vreţi să patinaţi pe acoperişul mallului Promenada sau pe cel al Unirea Shopping Center, puteţi găsi aici şi aici mai multe detalii despre aceste patinoare. O altă opţiune la acest capitol este şi patinoarul cu INTRARE LIBERĂ.

4. VALENTINE'S DAY la teatru - De ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, în mai multe teatre din Capitală sunt programate piese pe care le puteţi viziona împreună cu persoana iubită. Pasionaţii de teatru pot vedea următoarele piese de teatru, programate pe 14 februarie:

- "Monoloagele vaginului" - Teatrul "In Culise", ora 19:00

- "Interzis sub 18 ani" - Teatrul Foarte Mic, ora 19:00

- "Sunt un Orb ... De Dragoste" - Cinema Patria, ora 19:00

- "Liniște! Sărut. Acțiune!" - Teatrul Odeon, ora 19:30

- "Micul infern" de Mircea Ştefănescu - Teatrul Naţional Bucureşti, ora 19:30

- "Nebun din dragoste" - Teatrul Naţional Bucureşti, ora 20:00

- "Mutter Courage" (Mama Curaj) - Teatrul Mic, ora 19:00

- "Scrisori către Rita - The Show" - Teatrul "In Culise", ora 21:30

- "Bădăranii" de Carlo Goldoni - Teatrul Metropolis, ora 19:00

- "Spiritul de familie" - Teatrul de Comedie, ora 19:00.

5. ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR la piscină - Sfidaţi vremea de afară şi mergeţi împreună cu persoana iubită la o piscină acoperită. Printre piscinele acoperite din Bucureşti în care puteţi înota de VALENTINE'S DAY se numără cele de la Club Sportiv Olimpia, Miramar Club, IDM Club, Complexul Lia Manoliu (necesar aviz epidemiologic de la medicul de familie), Daimon Sport Club, Hotelul Intercontinental,Crowne Plaza Health Club, Pescariu Sports & Spa, Club Floreasca, World Class Health Academy, Body Art Wellness Club de la Rin Grand Hotel, Bery fitness&spa, Wellness Club Majestic de la Hotelul Ramada, Ordhideea Spa şi Fitness&Spa 2000.

Vezi și: CADOURI DE VALENTINE'S DAY: Idei de CADOURI PENTRU EA, ieftine şi inedite

            CADOURI DE VALENTINE'S DAY: Idei de CADOURI DE VALENTINE'S DAY PENTRU EL, ieftine şi inedite

            CADOURI DE VALENTINE'S DAY: Idei de CADOURI DE VALENTINE'S DAY PENTRU EL ŞI PENTRU EA

            VALENTINE'S DAY 2014: Oferte pentru îndrăgostiţi, de VALENTINE'S DAY, în cluburile din Bucureşti

            Ofertă specială de Valentine's Day și Dragobete, de la CFR

6. VALENTINE'S DAY la hotel - Dacă doriţi să vă petreceţi o noapte romantică la hotel, în mai multe unităţi de cazare din Bucureşti, precum Carol Parc Hotel, Grand Hotel Continental, Hotel Epoque, Radisson Blu Hotel sau Bucharest Comfort Suites, găsiţi oferte speciale pentru îndrăgostiţi.

7. ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR la concert - Direcția 5 continuă seria concertelor de VALENTINE'S DAY şi în 2014. Pe 14 februarie, de la ora 19:30, îndrăgostiţii sunt invitaţi la Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert de la care nu vor lipsi cele mai frumoase melodii ale trupei, scrise pe parcursul a peste 20 de ani de carieră. Cristi Enache (voce principală), Toni Şeicărescu (voce secundară), Nicu Damalan (chitară), Marius Keseri (tobe), Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass) şi Gabriel Bala (tobe şi percuţii) vor încânta fanii atât cu cântece mai vechi, cât şi cu melodii de pe noul album "Zâmbetul face minuni".

Şi fanii muzicii rock vor putea merge la concert de VALENTINE'S DAY. Luna Amară, "cea mai complexă și mai controversată apariție muzicală a scenei rock românești din anii 2000 până în prezent", conform iconcert.ro, va concerta pe 14 februarie 2014, începând cu ora 22:00, la Clubul Țăranului din Bucureşti.

VALENTINE'S DAY 2014: 8. Masaj de relaxare în cuplu - Dacă vreţi să vă răsfăţaţi împreună, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, vă puteţi bucura împreună de beneficiile unui masaj de relaxare. Încercând să-şi crească popularitatea, saloanele de masaj vin cu oferte care mai de care mai tentante, pentru cupluri. Una dintre cele mai ieftine oferte speciale de VALENTINE'S DAY este valabilă la Slim Art, la preţul de 39 lei, printr-un site de reduceri, şi include o şedinţă de 50 de minute de masaj de relaxare pentru cupluri.

9.  VALENTINE'S DAY în club - Multe cluburi din Bucureşti se luptă în oferte care mai de care mai atractive pentru îndrăgostiţi, cărora le promit numeroase surprize şi petreceri tematice de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Printre localurile care au anunțat deja că vor pregăti surprize, concerte și petreceri tematice pentru îndrăgostiți se numără Hard Rock Cafe, Princess Club, 1001 nopți Restaurant & Lounge, Journey Pub, Best Seller, So Cafe și Stuf Vama Veche din București.

VALENTINE'S DAY 201410. Bowling/carting/laser tag - Dacă nu vă atrag activităţile "siropoase" de VALENTINE'S DAY, puteţi opta pentru bowling, carting sau laser tag.

Etichete: Bucureşti, Capitală, review, valentine's day, VALENTINE'S DAY 2014, ziua indragostitilor

0/3 COMENTARII
Nume*
14 dec 01:24
+0
VOTURI
-0
Wait, I cannot fathom it being so sttagihrforward. http://aplikys.com [url=http://odpaeqbpdw.com]odpaeqbpdw[/url] [link=http://idmhvpu.com]idmhvpu[/link]
Nume*
12 dec 16:03
+0
VOTURI
-0
My friend made this site, He's prttey awesome, his LOLZ are great and this website has some of his LOLZ, the site is about things that happen every single damn time
Nume*
11 dec 11:30
+0
VOTURI
-0
I second the "fairy tales" idea! Also: music/dance; beach; aealpbht/numbers. And maybe some equipment-based ones, like "using a rice/egg mold", or using a cutter for something other than its intended shape? (eg a heart shape can make a mouse face, ladybug or strawberry)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h