VALENTINE'S DAY 2014: Oferte pentru îndrăgostiţi, de VALENTINE'S DAY, în cluburile din BucureştiVALENTINE'S DAY 2014: Cluburile, pub-urile şi mallurile din Bucureşti se luptă, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, în oferte şi petreceri tematice menite să atragă cât mai mulţi îndrăgostiţi.

VALENTINE'S DAY 2014: Oferte pentru indragostiti, de VALENTINE'S DAY, in cluburile din Bucuresti
VALENTINE'S DAY 2014: Oferte pentru îndrăgostiţi, de VALENTINE'S DAY, în cluburile din Bucureşti
Foto: stirileprotv.ro

VALENTINE'S DAY 2014: Printre localurile care au anunțat deja că vor pregăti surprize, oferte speciale, concerte și petreceri tematice pentru îndrăgostiți se numără Barletto Club, Princess Club, Journey Pub, Best Seller, Barletto Club şi Stuf Vama Veche din București.

1. Barletto Club organizează, la finele acestei săptămâni, "Love Sensation Weekend" şi îi invită pe bucureşteni să sărbătorească ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR alături de jumătatea lor. Dacă vreţi să vă petreceţi noaptea de VALENTINE'S DAY în Barletto Club trebuie să vă îmbrăcaţi în haine de culoare roşie, violet sau roz. De asemenea, cei care îşi aniversează ziua de naştere la Barletto Club vor plăti doar 50% din notă.

2. VALENTINE'S DAY 2014: Concert Voltaj în club. Fanii trupei Voltaj îi pot asculta concertând, de VALENTINE'S DAY 2014, în clubul Princess din Capitală.

VALENTINE'S DAY 2014: 3. La Atelierul de Producţie, din Capitală, bucureştenii pot participa, împreună cu alţi "păcătoşi", la Seven Sins Valentine's Party. Cei care vor să petreacă de VALENTINE'S DAY în acest club trebuie să aibă o vestimentaţie care să întruchipeze unul din cele 7 păcate (mândrie, desfrânare, mânie, lene, lăcomie, invidie, risipă). Intrarea la petrecere este gratuită, în baza unei rezervări făcute în prealabil pe site, iar fiecare client poate rezerva maximum şapte invitaţii.

4. Concert Direcţia 5 în Re:public - De VALENTINE'S DAY, Direcţia 5 va concerta în Re:public, începând cu ora 23:30. Accesul la eveniment se face pe bază de vouchere, disponibile la următoarele preţuri: categoria A - 50 lei, categoria B - 40 lei, categoria C - 30 lei. Voucher-ele includ o halbă de bere de 300 ml sau un shot Jagermeister de 40 ml, la alegere. "Cumpărarea voucher-elor nu vă gărantează disponibilitatea locului preferat. Alocarea se face în funcţie de ordinea cumpărării, dimensiunea grupului şi în baza condiţiilor de rezervare", informează organizatorii, citaţi de orasulm.eu.

5. VALENTINE'S DAY la Journey Pub - Pe 14 februarie, la Journey Pub, cappuccino-ul italian se plăteşte cu un sărut. "Răspândeşte iubirea de Valentine's Day pe una dintre reţelele de socializare: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus sau Foursquare. Fă o fotografie a sărutului, uploadeaz-o pe una dintre reţelele de socializare, tag-uieşte Journey Pub, arat-o ospătarului şi primeşti 2 cappuccino din partea casei. Cappuccino-urile vin însoţite de doua cookies în formă de inimă, făcute chiar de bucătarul călător. Alături de „Pay With a kiss cappuccino", bucătarul călător vă mai invită într-o călătorie îndrăgostită, alături de Chocolate Fondue to Share. Un fondue cremos de ciocolată neagră şi albă alături de bucati de fructe, perfect pentru a fi împărţit la lumina unei lumânări", anunţă reprezentanţii Journey Pub, în descrierea ofertei de Valentine's Day.

Citeşte şi: VALENTINE'S DAY 2014: Cum şi unde petrecem de VALENTINE'S DAY, în Bucureşti

                 CADOURI DE VALENTINE'S DAY: Idei de CADOURI DE VALENTINE'S DAY PENTRU EL ŞI PENTRU EA

                 CADOURI DE VALENTINE'S DAY: Idei de CADOURI DE VALENTINE'S DAY PENTRU EL, ieftine şi inedite

                 CADOURI DE VALENTINE'S DAY: Idei de CADOURI PENTRU EA, ieftine şi inedite

                 Ofertă specială de Valentine's Day și Dragobete, de la CFR

6. Concurs de VALENTINE'S DAY, în club - Clubul Maya organizează un concurs de VALENTINE'S DAY. Cea mai frumoasă declarație de dragoste, care primeşte cele mai multe like-uri pe Facebook, va fi premiată cu o sticlă de Asti Martini, whisky J&B sau votcă Absolut. Premiul va fi înmânat cuplului câştigător la petrecerea de Valentne's Day din Clubul Maya.

VALENTINE'S DAY 2014: 7. Speed dating gratuit, în mall - Pe 13 februarie, burlacii și burlăcițele pot participa, în Grand Combo, din Băneasa Shopping City, la primul eveniment de speed dating gratuit dintr-un mall bucureștean. Înscrierea la evenimentul de speed dating se poate face pe site-ul http://www.grandentertainment.ro/combo.html.  bărbaţii le vor putea cunoaște mai bine pe două vedete FHM: cântăreața Lora și Oana Craioveanu, manager al unui club bucureștean. Între orele 20:00 – 22:00, la Grand Combo, cele două îi așteaptă la o sesiune specială de speed dating pe câștigătorii concursului organizat pe paginile de Facebook Băneasa Shopping City și Grand Entertainment.

De asemenea, între 3 și 16 februarie, îndrăgostiţii pot combina dragostea și umorul în declarațiile virtuale, scrise cu ajutorul aplicației „Spread the Love", de pe pagina de Facebook a mallului. Cele mai frumoase mesaje vor fi afișate între 13 și 16 februarie în centrul comercial. Toți cei care s-au înscris în concurs vor lua parte la tragerea la sorți pentru una dintre cinele romantice la restaurantele Buongiorno sau Pizza HUT, ori pentru unul dintre seturile de produse cosmetice oferite de L'Occitane sau Douglas.

Între 7 și 16 februarie, îndrăgostiții își pot surprinde povestea de iubire în Love Globe din zona Fountain Atrium. Într-un decor romantic, cuplurile pot lua parte la o mini-ședință foto, iar în perioada 13 – 16 februarie, vor primi cadou imaginea lor, imprimată pe un suport cu magnet.

În seara de 14 februarie, la Grand Combo va fi organizată şi o petrecere de Valentine's Day cu remixuri inedite ale pieselor de dragoste celebre.

Atracțiile Grand Combo, precum spațiile de biliard și bowling, masa de shuffleboard unică în România, sau Lounge Booth-urile dotate cu console Xbox, rămân la dispoziția iubitorilor de distracție în doi.

8. Pe 14 februarie, în Best Seller, "love rocks" - Pe lângă decorul specific, clienţii clubului vor putea achiziţiona, de VALENTINE'S DAY, meniuri single, la preţul de 70 lei, sau meniuri pentru cupluri, la preţul de 140 lei. Primele 10 cupluri care vor ajunge în club la petrecerea organizată pe 14 februarie, începând cu ora 21.00, vor primi o sticlă de vin, din partea casei. Mai multe detalii aici.

VALENTINE'S DAY 2014: 9. Declaraţii de dragoste, de la „Balconul Îndrăgostiţilor" - De VALENTINE'S DAY, la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia să-şi mărturisească iubirea asemenea lui Romeo şi a Julietei, la „Balconul Îndrăgostiţilor". Şi, pentru că iubirea trebuie demonstrată şi inima unei domniţe câştigată, reprezentanţii sexului tare se vor întrece în a-şi declara dragostea escaladând în timp record zidul balconului pentru a-şi întâlni iubitele. Perechile câştigătoare vor primi bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial şi cine romantice în doi.

De asemenea, toţi cei dornici să petreacă un moment special alături de jumătatea lor, se pot înscrie gratuit la cursurile de tango, vals şi cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie, în intervalul orar 16:30-20:30, în zona restaurantelor, la etajul 1 al mallului Sun Plaza.

Îndrăgostiţii care vor ajunge în centrul comercial din sudul Capitalei vor avea ocazia şi să se fotografieze, de VALENTINE'S DAY, în leagănul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel încât amintirea să rămână vie în inima celor ce se iubesc.

10. Concert la Clubul Ţăranului, de VALENTINE'S DAY - Fanii muzicii rock vor putea sărbători ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR Clubul Ţăranului. Luna Amară, "cea mai complexă și mai controversată apariție muzicală a scenei rock românești din anii 2000 până în prezent", conform iconcert.ro, va concerta pe 14 februarie 2014, începând cu ora 22:00, la Clubul Țăranului din Bucureşti. Intrarea este 30 de lei.

Petreceri anti-Valentine's Day

Pentru cei care nu vor să petreacă de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, mai multe cluburi din Capitală, precum Private Hell, Club A sau Fabrica, organizează petreceri anti-VALENTINE'S DAY.

Petrecere anti-VALENTINE'S DAY în Club A - Cei care nu vor să sărbătorească VALENTINE'S DAY, pot merge la concertul Țapinarii din Club A, în cadrul căruia va fi ironizată așa zisa „zi a îndrăgostiților". Concertul va începe de la ora 21:00, iar intrarea este 15 lei. "Club A a devenit gazda constantă a manifestărilor „Anti Valentine" şi a lansărilor de albume Ţapinarii. Aşadar, vineri, 14 februarie, vă aşteptăm la o seară de folk alternativ şi umoristic, cu săgeţi otrăvite îndreptate înspre marele „fake" numit Valentine's Day. Maeştii de ceremonii vor fi Covei şi Tănase, definiţi într-un cuvânt ca Ţapinarii", se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fuck Valentine's Day în Private Hell - Vineri, 14 februarie, fanii muzicii rock vor putea participa la petrecerea anti-VALENTINE'S DAY, organizată în clubul Private Hell. Petrecerea va fi deschisă de un concert Domination (Pantera tribute band) şi va continua cu o seara alături de DJ Buvnitz. Intrarea la concert este 15 lei, iar la afterparty intrarea este liberă. "Sub titulatura Fuck Valentines Day, pe 14 februarie, Domination se intoarce in Private Hell! Evenimentul se va bucura de aceasta data de un setlist diferit, compus din ultimele piese cantate vreodata de Pantera. Pe langa piesele clasice de pe primele albume Pantera, Domination vor include si compozitii de pe ultimele doua discuri ale trupei. Vrem ca acest eveniment sa fie o sarbatoare atat pentru un om ce a scris istorie in muzica cat si pentru un public care inca gusta muzica si calitatea unui concert live, asa cum trebuie el sa fie. Formula trupei ramane neschimbata, astfel ca pe scena vor urca: Cezar Popescu (Vita de Vie, Days Of Confusion) - chitara, Cosmin Lupu (Days Of Confusion) - chitara, Cristi Dumitrescu (Voodoo) - tobe, Adi Cotoara (Changing Skins) - bass, Stefan Zaharescu - voce. AFTERPARTY ROCKSTADT EXTREME FEST DUPA CONCERT! Intrarea este libera la afterparty! In plus, doar in aceasta seara puteti gasi abonamente la Rockstadt Extreme Fest la pretul special de 100 de lei", anunţă organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Anti Valentine's Party - Vineri, 14 februarie, în club Fabrica se organizează o petrecere anti-VALENTINE'S DAY. Petrecerea va avea loc între orele 21:00 - 2:00, iar invitaţii speciali ai serii sunt H8, Niste Baieti, Flesh Rodeo şi Till Lungs Collapse. Intrarea la petrecerea anti- VALENTINE'S DAY este 20 lei.

Etichete: 14 februarie, club Bucureşti, petrecere, realitatea, valentine's day, VALENTINE'S DAY 2014, ziua indragostitilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE