VALENTINE'S DAY. Cadouri şi surprize de VALENTINE'S DAY, Ziua ÎndrăgostiţilorVALENTINE'S DAY. CADOURI VALENTINE'S DAY.  Dacă vrei să-i faci o surpriza sau un cadou iubitei sau iubitului de VALENTINE'S DAY, te putem ajuta cu câteva idei.

VALENTINE'S DAY. Cadouri creative de Ziua Indragostitilor
VALENTINE'S DAY. Cadouri creative de Ziua Îndrăgostiţilor

VALENTINE'S DAY. CADOURI VALENTINE'S DAY. Iată câteva idei de cadouri si surpriye de Ziua Indragostitilor.

1. O cină romantică este un cadou frumos şi pentru el şi pentru ea. Clasic, elegant şi plăcut pentru că este timp petrecut bine alături de persoana iubită. Iar dacă vreţi să adăugaţi un plus de originalitate serii voastre, puteţi încerca un restaurant cu cinema, un local cu specific exotic sau unul dintre acele restaurante unde se mănâncă în beznă totală, care vor crea o atmosferă distractivă şi o amintire specială.

VALENTINE'S DAY. CADOURI VALENTINE'S DAY

2. O altă opţiune clasică şi elegantă sunt accesoriile. Pentru femei, bijuteriile sunt fără îndoială un cadou excelent. Fie că este vorba despre cercei, un colier, o geantă, o eşarfă etc., puteţi fi siguri că nu veţi da greş. Variante similare pentru bărbaţi ar fi o cravată sau nişte butoni de cămaşă dacă îi place să se îmbrace elegant. Pentru cei care adoptă un stil neprotocolar se poate opta pentru o pereche de ochelari de soare sau orice obiect de îmbrăcăminte.

De asemenea, puteţi opta pentru o variantă personalizată a acestor cadouri. De exemplu, un medalion sau un ceas se pot grava, iar un tricou se poate inscripţiona cu un mesaj simpatic, cu semnificaţie specială pentru destinatar.

VALENTINE'S DAY. CADOURI VALENTINE'S DAY

3. Cum sunt produsele cosmetice pentru femei, aşa sunt gadgeturile pentru bărbaţi. jocuri videoOpţiunile sunt nenumărate şi accesibile pentru orice buzunar: un ruj la schimbul unei console noi pentru jocul lui video preferat, o paletă de farduri la schimbul unui nou stick USB şi aşa mai departe.

4. Coco Chanel spunea că „o femeie care nu se dă cu parfum nu are viitor". Nu ştiu despre ideea cu viitorul, dar indiferent de ce convingeri au, toate femeile adoră să se dea cu parfum, aşa că dacă ştii ce îi place sau ce şi-ar dori nu ezita pentru că este un cadou cu adevărat deosebit.

VALENTINE'S DAY. CADOURI VALENTINE'S DAY

5. Dacă vrei să faci ceva mai mult decât un obiect în dar, poţi oferi un card cadou sau un voucher pentru o activitate de care partenerul este pasionat. O lecţie de călărie, o zi de paintball sau laser-tag cu prietenii sau o zi de răsfăţ la spa, toate sunt idei excelente care îmbină perfect distracţia cu relaxarea.

sursa: bucurestifm.ro

Etichete: cadouri valentine's day, valentine's day, ziua indragostitilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE