Valerie Cioloş, soţia premierului, a cântat pentru "Cuminţenia Pământului" la Alba-IuliaValérie Cioloş a susţinut un concert de muzică sacră la Catedrala "Sfântul Mihail" din Alba Iulia, pentru a îndemna publicul prezent să doneze bani pentru sculptura "Cuminţenia Pământului" de Constantin Brâncuşi.

Valerie Ciolos, sotia premierului, a cantat pentru "Cumintenia Pamantului" la Alba-Iulia
Valerie Cioloş, soţia premierului, a cântat pentru "Cuminţenia Pământului" la Alba-Iulia
Foto: europafm.ro

Valérie Cioloş nu a vrut să declare nimic la intrarea în Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia, fiind emoţionată şi arătând că vrea să îşi păstreze vocea, informează mediafax.ro.

Concertul de muzică sacră a început la orga catedralei unde cântă corul, cu rugăciunea "Tatăl Nostru", interpretată de tenorul Ioan Chiciudean, a continuat cu piesa "Ave Maria" susţinută de Valérie Cioloş, respectiv cu piesa "Care Selve" susţinută de soprana Alexia Trif.

Concertul a reprezentat contribuţia comunităţii albaiuliene la campania naţională de subscripţie publică în vederea achiziţionării sculpturii "Cuminţenia Pământului".

Ministrul Culturii a anunţat, pe 16 martie, că proprietarii sculpturii lui Brâncuşi, "Cuminţenia Pământului", au acceptat oferta de achiziţie de 11 milioane de euro propusă de comisia de negociere mandatată de Guvern, Executivul plătind 5 milioane de euro, restul, cele 6 milioane de euro, Ministerul de resort prin subscripţie publică naţională.

Etichete: cumintenia pamantului, valerie ciolos

0/1 COMENTARII
Cris
29 Apr 08:59
+0
VOTURI
-0
Cumintenia Pamantului = Escrocheria pamantului.
Niste jmecheri s-au gandit sa faca rost de o carutza de beni, cinstiti, dintr-o statuie stupida si atunci au propus s-o rascumpere statul (probabil s-au dat deja si niste spagi). Statul s-a gandit ca, decat s-o plateasca singur, mai bine pun si prostii de cetateni jumatate din bani.

Escrocherie clasica pe spinarea prostilor, dispusi sa puna botul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE