Valerie Ciolos-Villemin, soţia premierului Dacian Cioloş, a cântat la Gala Micului Prinţ. VIDEOValerie Ciolos-Villemin, soţia premierului, a cântat, joi, la Alba Iulia, în cadrul Galei Micului Prinţ. Înainte de a susţine recitalul artistic, ea le-a vorbit celor prezenti despre puterea exemplului si a adevarului.

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos
Valerie Ciolos-Villemin, soţia premierului Dacian Cioloş
Foto: Captură video Youtube

Valerie Ciolos-Villemin nu a participat pentru prima data la astfel de actiuni comunitare, informeaza Agerpres.

"Ma bucur sa vad ca aici nu asteptati Guvernul sa va rezolvati toate problemele, ca ati inteles ca fiecare avem putere in mana noastra, (...) si putem face. Prin voluntariat, prin munca pe care o facem in fiecare zi intr-un mod profesional, cand spunem adevarul, cand alegem adevarul fata de minciuna, cand alegem sa fim corecti, avem o putere enorma. Si asta o sa fie schimbarea, nu altceva. Asa ca va multumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l dati si speranta ca se poate face ceva oriunde suntem", a declarat, de pe scena, sotia premierului Ciolos.

Valerie Ciolos-Villemin a fost invitata de onoare a Galei Micului Print, eveniment in cadrul caruia copii de la gradinite din Alba Iulia au prezentat un spectacol, iar cativa oameni de afaceri care s-au implicat in viata comunitatii au fost premiati.

"Ati facut niste momente artistice absolut minunate. Va rog sa ma sustineti, ca si eu am emotii. Felicitari pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionata ca imi usurati foarte mult munca. Stiti, a fi sotia unui domn cu functie nu este ceva care sa stii de la nastere, inveti pe parcurs si e efectiv mult, mult de invatat", le-a spus copiilor si organizatorilor Valerie Ciolos-Villemin, inainte de recital.

Aceasta a cantat cateva melodii dedicate femeilor si mamelor, printre care si Ave Maria, si a dansat alaturi de cativa copii care au tinut sa urce pe scena.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Alba Iulia, Centrul de Resurse - Academia Doamnelor si Asociatia Micul Print Alba Iulia.

Etichete: dacian ciolos, gala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE