Vama Veche, noul brand turistic promovat de Asociația Litoral-Delta Dunării la târgurile de turismVama Veche va fi noul brand turistic ce va fi promovat la târgurile de turism la care va participa Asociația Litoral - Delta Dunării, informează, joi, ALDD.

"Începând din acest an, chiar de la 1 mai, am inclus în strategia noastră de acțiune la Asociația Litoral — Delta Dunării dezvoltarea turistică și promovarea sudului extrem al litoralului românesc — și anume Vama Veche și 2 Mai — ca produs turistic ce are deja un brand distinct și cunoscut deja, însă pe care consider că trebuie să îl dezvoltăm și promovăm mult mai activ. La 1 mai am organizat prima acțiune de presă pentru promovare la Vama Veche și am inițiat discuții cu investitorii locali, pentru a determina crearea unui concept distinct de promovare a acestui produs turistic cu care litoralul românesc se distinge și anume 'spiritul Vama Veche'. Ne-am propus să integrăm Vama Veche și 2 Mai în strategia noastră de management de destinație pentru Dobrogea și să creăm astfel un concept distinct pe care să îl promovăm la nivel național și internațional, la târgurile și evenimentele de turism la care participăm", a declarat președintele asociației, Corina Martin.

Potrivit acesteia, ALDD va realiza un film și broșuri pentru Vama Veche, 2 Mai, Limanu și Hagieni.

"Mă bucur să înregistrăm primăria cu numărul 10 între membrii Asociației Litoral — Delta Dunării (comuna Limanu — n. r.) ce reprezintă autorități locale și am discutat deja proiecte concrete de promovare cu primarul Daniel Georgescu și cu investitorii din Vama Veche, care devin de azi membri în Asociația Litoral — Delta Dunării. Vama Veche reprezintă cel mai nou brand turistic pe care îl vom promova la târgurile de turism la care urmează să participăm. De asemenea, vom realiza un film de promovare, broșuri și infotripuri cu agenți de turism la Vama Veche, 2 Mai, Limanu și Hagieni', a adăugat reprezentantul Asociației Litoral — Delta Dunării.

Joi, la sediul ALDD, a avut loc o întâlnire oficială între președintele Asociației, Corina Martin, și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu. De asemenea, au participat reprezentanți ai investitorilor din Vama Veche — 2 Mai.

Etichete: târg de turism, turism, Vama Veche, vama veche brand

0/1 COMENTARII
aaa
28 Oct 18:13
+0
VOTURI
-0
Mai intai faceti cateva strazi si apoi promovati! E o gluma de statiune. Peste tot mizerie si praf.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h