Vampiri şi puşcaşi marini dezbrăcaţi, în cluburile din Bucureşti, de 8 MartieStriptis masculin in cluburile din Capitala (Foto: gaben.ro)
Striptis masculin în cluburile din Capitală (Foto: gaben.ro)

Clubul Maxx vrea să sărbătorească Ziua Femeii cu opt masculi bine făcuţi, care debordează de testosteron. Cu ”pacheţelele” de muşchi bine aşezate pe abdomenul lucrat intens la sală, cei opt bărbaţi, membrii ai trupei Taboo Boys vor să le dea pe spate pe femei cu mişcările lor provocatoare.

Doamnele şi domnişoarele care vor să asiste la marea dezbrăcare trebuie să plătească 10 lei pentru a intra în club. Stripperii se vor costuma special pentru reprezentantele sexului frumos în marinari, puşcaşi marini sau vampiri pentru a stârni fanteziile multora dintre femeile prezente la petrecerea organizată în cinstea lor.

Show-ul deocheat începe la ora 23.00 şi se termină după circa o oră - o oră şi jumătate, după cum au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii clubului din Regie. Aceştia se aşteaptă ca aproximativ 800 de persoane, majoritatea reprezentante ale sexului frumos să vină pe 8 Martie la petrecerea organizată în cinstea lor.

”Cele care vin la astfel de petreceri sunt deschise la astfel de show-uri şi nu sunt deloc pudice”, au explicat, pentru B365.ro, oficialii clubului Maxx.

De 8 Martie, managerii Old City le promit amatoarelor ”un spectacol superb de striptis” cu Eros Dancers. Petrecerea începe la ora 23.00 în locaţia de pe strada Franceză din Centrul Istoric. ”Doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu dansuri lascive într-o atmosferă foarte foarte fierbinte! Interzis domnilor!”, anunţă reprezentanţii Old City.

Alte trei locaţii din Capitală mizează pe stripperii străini pentru a atrage mai multe doamne şi domnişoare aflate în căutare de senzaţii tari.

De Ziua Femeii, admiratoarele designerului Cătălin Botezatu au şansa să îl vadă pe favoritul lor. Creatorul de modă, unul dintre cei mai doriţi burlaci din România, va fi prezent în clubul Princess din Regie. Vineri, în aceeaşi locaţie, va începe adevărata petrecere pentru reprezentantele sexului frumos care vor să trăiască senzaţii intense în prezenţa celebrei trupe de stripperi Chippendales. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Accesul la eveniment este permis exclusiv fetelor în intervalul orar 20.00 - 23.00.

Faimoşii stripperi americani, Chippendales, vor fi prezenţi şi pe 5 martie la Bucureşti pentru a susţine un show incendiar pentru doamnele şi domnişoarele din Capitală. Băieţii pot fi admiraţi dezbrăcându-se în Club Tribute, luni, începând cu ora 21.00. Clubul se deschide la ora 20:00. Preţul unui bilet de intrare este de 100 de lei.

Bamboo Club mizează pe prezenţa celor de la Flamingo Boys. Începând cu ora 22.30, doamnele şi domnişoarele vor avea parte de un show fierbinte, asigurat de dansatori internaţionali din Brazilia şi Spania. La petrecere vor participa şi băieţii de la Trouble Crew, semifinaliştii emisiunii ”Românii au talent”. Accesul domnilor la eveniment este permis după ora 00.30. Pentru a participa la show-ul de striptis, doritoarele trebuie să plătească 50 de lei.

Etichete: 8 Martie, bilet, Bucureşti, Capitală, club, eveniment, petrecere, pret, promovabilitate, show

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE