VANGHELION 2015? Vanghelie a anunțat că nu va mai organiza Vanghelionul 2015Căutați bilete la Vanghelion? Căutați degeaba: Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a declarat, joi, că nu va mai organiza Vanghelionul în acest an.

Vanghelie a anuntat ca nu va mai organiza Vanghelionul 2015
Vanghelie a anunțat că nu va mai organiza Vanghelionul 2015

"Nu mai organizez Vanghelion pentru că au fost atât de multe lucruri de făcut în perioada aceasta, încât, fizic, nu am mai avut timp. Fizic nu a mai existat timp, şi din cauza acţiunilor politice de care am vrut şi eu să mă ocup", a spus Marian Vanghelie.

Petrecerea organizată de Primăria Sectorului 5, Vanghelionul, a avut prima ediţie în 2001 şi a mai fost întrerupt, în 2009 şi 2010, din cauza crizei.

De-a lungul timpului, mai mulți artiști români au susținut concerte la Vanghelion: Marcel Pavel, Monica Anghel, Dida Dragan, Gabriel Dorobantu, Mirabela Dauer, Tandarica si Fanfara 10 Prajini, Holograf, Stefan Banica Jr, Voltaj, Directia 5, VH2, Horia Brenciu si HB Orchestra , Mandinga, Pepe, Smiley, Alex Velea, Antonia, Loredana, Andreea Banica si multi altii. Și artiști străini au concertat la acest eveniment: Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Liza Stansfield, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno, Saragosa Band, Demis Roussos, Boney M, DJ Bobo.

Etichete: Marian Vanghelie, Sectorul 5, Vanghelie, vanghelion 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE