Vanghelie a anunțat de ce nu ridică zăpada în Sectorul 5Marian Vanghelie a ținut un adevărat recital la Realitatea tv, luni seară. Între altele, el a explicat de ce i se pare inutil să ridice zăpada din sectorul pe care îl păstorește. 

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Vanghelie a explicat simplu: n-are rost să fie ridicată zăpada pentru că „oricum se topește în trei zile" „Vă spun un lucru: nicăieri în lume nu se ridică zăpada ca la noi, că suntem nebuni. Milioanele de euro pe care le dăm la companiile astea, că au sau n-au utilaje, mai bine am face ceva pentru copiii amărâți, pentru pensionari. Aruncăm milioane de euro, pentru ce? Ca să cărăm zăpada, că oricum ea se topește în trei zile", a spus Vanghelie, conform reportervirtual.ro.

Mai mult, primarul a insistat că zăpada „trebuie să rămână de doi metri", în așa fel încât să fie asigurat necesarul de apă pentru spațiile verzi. „Eu n-am văzut pe nicăierea – și am fost plecat – că se cară zăpada cum vrem noi s-o cărăm. Noi am vrea a doua zi după ce ninge să nu mai fie zăpadă. Dar zăpada e un lucru frumos, e un lucru necesar și pentru spațiile verzi, să rămână acolo doi metri să se ia apa necesară. Ce naiba, suntem nebuni!", a exclamat Vanghelie.

Pe de altă parte, el a respins ideea că sectorul 5 ar sta cel mai slab la capitolul deszăpezire. „E o bătălie din asta prostească și de multe ori am momente când nu vreau să mai răspund. A făcut câteva glumițe dl primar general Sorin Oprescu și a vrut el să pună câte o amprentă pe sectorul 5. Din păcate, pentru el, firma respectivă are contract cu el, nu cu mine (...) Dar oricum, cum credeți dvs că firma Romprest care face și în sectorul 1 și în sectorul 5, face mai frumoasă deszăpezirea în sectorul 1?", a arătat edilul.

Cum i-a pus Vanghelie în brațe unei blonde de 26 de ani 600.000 de euro din banii Sectorului 5

Etichete: deszăpezire, Sectorul 5, Vanghelie, zapada

0/1 COMENTARII
vlad
12 feb 08:50
+0
VOTURI
-0
Ce imbecil :)). Da, anul asta se topeste dupa 3 saptamani, dar daca ninsoarea asta venea la sfarsitul lui noiembrie??? Stateau cu ea in sectorul 5 3 luni??? In plus bate campii cu spatiile verzi... IA NENE ZAPADA DE PE TROTUARE si din parcari .... auzi ca se arunca bani pe fereastra. Dar la Vanghelioane nu se face la fel??? Nu erau si banii aia mai bine dati pe scoli si copii??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE