Vanghelie ameninţă un ziarist România TV: "Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se întâmplă"Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a arătat deranjat atunci când a văzut echipa de jurnalişti care-l aşteapta în faţa sediului Poliţiei Snagov.

Vanghelie ameninta un ziarist Romania TV: "Vedeti ca mergeti cu masina si nu stiti ce se intampla" (Foto romaniatv.net)
Vanghelie ameninţă un ziarist România TV: "Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se întâmplă" (Foto romaniatv.net)

"Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă dacă aveţi copii acasă! Atât vă spun! Vă spun dumneavoastră, aşa. Să nu vă loviţi cu maşina acum, când plecaţi!", l-a ameninţat Marian Vanghelie pe unul dintre jurnaliştii România TV.

Întrebat de ziarist când se va întoarce la facultate, Vanghelie a continuat să arunce cu acuzaţii: "Domnule reprezentant al unui infractor, dumneavoastră reprezentaţi infracţiunea în România fără să vreţi!", scrie romaniatv.net.

Primul termen la procesul de corupţie al lui Vanghelie: Cere limitarea controlului judiciar

UPDATE Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că cere limitarea controlului judiciar pentru a putea lucra ca director într-una din companiile multinaţionale care l-ar fi solicitat în acest sens şi care, spune el, vor să facă investiţii în România. "Vreau să fac o activitate la care mă pricep şi sunt cerut", a spus Vanghelie care a adăugat că a solicitat acest lucru şi din cauză că este în anul II la facultate în Constanţa.

Chiar din clipa în care a coborât din limuzină în faţa sediului Poliţiei din Snagov, Vanghelie era pus pe scandal. "Ai tupeu! Aveţi copii acasă?", i s-a adresat jurnalistului România TV.

Întrebat ce companie îi oferă postul de director general, după cum el însuşi a declarat în urmă cu câteva zile, Vanghelie a completat: "Oricum o companie mult mai serioasă decât cea pe care o reprezentaţi dumneavoastră!".

Etichete: amenintari ziarist, Marian Vanghelie, românia tv

0/1 COMENTARII
StevenMok
15 Jan 08:14
+0
VOTURI
-0
wino a dna moczanowa dna moczanowa http://seeknet.pl/ co to jest dna? podagra

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE