Vanghelie ar fi lăsat-o pe Oana Mizil și s-ar fi întors la soțieMarian Vanghelie s-ar fi despărțit de iubita sa din partid, Oana Mizil, cu care are o relație de cel puțin un an. Primarul sectorului 5 s-ar fi întors la soția sa, Charlotte, informează cancan.ro. Răceala dintre edil și nepoata de nomenclaturist s-a observat și la ultimele întâlniri de partid, unde cei doi nu și-au vorbit. Ambii PSD-iști au însă probleme cu legea, fiind cercetați penal. 

La începutul anului trecut, presa de scandal publica fotografii în premieră cu Marian Vanghelie și cu nepoata nomenclaturistului comunist Paul Niculescu Mizil. La puțin timp după aceea, Marian Vanghelie anunța că s-a despărțit de consoarta sa, Charlotte și că este într-o relație cu Oana Mizil, cea căreia i-a oferit, practic, două mandate de deputat la el în sector. 

De aproximativ doua saptamani, Marian Vanghelie s-a intors in casa Charlottei, scrie cancan. Paparazzii Cancan.ro au fotografiat mai multe zile la rand, trecand prin fata casei fostei sotii a lui Vanghelie, masina edilului parcata confortabil la vechiul loc.

Marian Vanghelie s-a repezit efectiv, joi seara, la masina de paparazzi ce i-a fost semnalata in preajma casei si a inceput sa o loveasca cu pumnii.

Imediat, la fata locului au ajuns si cateva Dacii de la primaria pe care o conduce si au inconjurat masina fotoreporterilor Cancan.ro. In acest timp, primarul striga nervos ca niste hoti au tot pandit strada si apoi au dat lovitura la vila Charlottei. Asta in lipsa lui. Iar acum curajosul primar i-a confundat pe paparazzi cu spargatorii de case si a venit personal la fata locului sa ia atitudine. Iar "atitudinea" a insemnat, din punctual de vedere al primarului de la 5 si al oamenilor lui, sa traga de manerele usilor pana le-au rupt, sa loveasca masina cu pumnii si picioarele, in capota, tavan si geamuri. Totul s-a incheiat la politie, unde paparazzii au depus o plangere penala pentru agresiune.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au însă și altfel de probleme decât cele din dragoste: Deputatul PSD Oana Mizil este cercetată penal pentru conflict de interese. Dosarul a fost deschis după o sesizare a inspectorilor de integritate, după ce Oana Mizil și-a angajat mama la cabinetul său parlamentar. Conform declarației de avere, Oana Mizil deține bijuterii de 850.000 de euro și două apartamente în București. Totuși, a ocupat ilegal o casă RAAPPS din Cotroceni.

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, nu poate justifica aproximativ 200.000 de euro din averea sa. În 2010, el a declarat un imobil care nu apărea în actele Primăriei, dar a primit neînceperea urmăririi penale de la procurori.

Oana Mizil s-a despărțit de soțul său libanez, întâmplător sau nu în momentul în care acesta a început să aibă probleme financiare.

Etichete: Marian Vanghelie, Oana Mizil, primar, psd, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE