Marian Vanghelie cere eliberarea din arestul la domiciliu, pentru a putea merge la facultateMarian Vanghelie a cerut, marți, la Curtea de Apel București, eliberarea din arestul la domiciliu. Edilul suspendat al Capitalei vrea să fie plasat sub măsura controlului judiciar pentru a putea merge la cursuri universitare.

Marian Vanghelie cere eliberarea din arestul la domiciliu, pentru a putea merge la facultate
Marian Vanghelie cere eliberarea din arestul la domiciliu, pentru a putea merge la facultate
Foto: vreaudreptate.ro

Marian Vanghelie vrea să fie judecat sub măsura controlului judiciar, motivând că este student și trebuie să fie prezent la cursuri. De altfel, a adus și o adeverință care să certifice acest lucru, potrivit romaniatv.net.

Întrebat astfel de jurnalişti dacă unul dintre argumentele aduse în faţa instanţei a fost acela că este student, Vanghelie a spus: "Şi faptul că sunt student şi faptul că am 2 copii şi faptul că vreau să particip la o viţă normală. La sumele astea industriale despre care se discută ar trebui să doresc eu să stau in arest la domiciliu".

"Sunt în administraţie publică. Nu pot să studiez altceva dacă 15 ani am lucrat în administraţie. (...)

Mă apuc să învăţ acum să fac marmeladă? Ce să fac acum? Nu sunt nici economist, nici jurist. Studiez admnistraţie publică (...) Am fost la cursuri, puteţi să verificaţi. Sunt anul doi", a adăugat edilul-

Întrebat fiind de ce nu a ales să o facultate din Bucureşti, edilul suspendat al sectorului 5 a răspuns: "Am fugit de ideea de a merge în Bucureşti, unde mă cunoaşte lumea (...) N-am vrut să se interpreteze că am cunoştinţe (...) Sunt la o facultate privată".

Întrebat ce fel de student este, el a precizat: "Nu am niciun 10, că nu am vrut să iau 10".

Etichete: Marian Vanghelie, marian vanghelie arest, marian vanghelie facultate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE