Vanghelie cere retrimiterea rechizitoriului la DNA: "Denunţătorul meu are identitate ascunsă"Marian Vanghelie a ajuns, marți, la Tribunalul București, pentru a cere trimiterea rechizitoriului înapoi la DNA pentru completări. Primarul suspendat al Sectorul 5 spune că denunţătorul din dosarul său apare cu "identitate ascunsă".

Vanghelie cere retrimiterea rechizitoriului la DNA: "Denuntatorul meu are identitate ascunsa"
Vanghelie cere retrimiterea rechizitoriului la DNA: "Denunţătorul meu are identitate ascunsă"
Foto: freegigi.ro

Prezent la Tribunalul Bucureşti, Vanghelie, aflat în arest la domiciliu sub acuzația de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, a cerut trimiterea rechizitoriului înapoi la DNA pentru completări, deoarece este neclar în privinţa acuzaţiilor. Acesta susține că în rechizitoriu apar alte lucruri decât declarațiile martorilor.

"Nu doar că este nevoie ca rechizitoriul să fie completat, nu se înţelege foarte clar ce scrie acolo. Sunt nelămuriri. În rechizitoriu apar alte lucruri şi faţă de ce spune denunţătorul în minciunile lui", a declarat Marian Vanghelie la ieșirea de la Tribunalul Bucureşti, potrivit romaniatv.net.

Mai mult, Marian Vanghelie a mai spus că a aflat că denunţătorul său are "identitate ascunsă". "Am mai constat un lucru. Cât de haioasă este viaţa asta! Am aflat astăzi (marţi - n.r.) că denunţătorul are identitate ascunsă şi este şi expert, 3 în 1. Aţi văzut plicul ăla cu cafea? Efectiv, a fost aşa o miuţă şi denunţătorul a spus: "domnule, eu pot fi şi denunţător ascuns şi îl am şi pe directorul meu care poate să facă o expertiză".

Am fost ţinut patru luni în arest pentru că avem un denunţător cu identitate ascunsă, chipurile se aştepta la o mare surpriză. În momentul în care ceva este corect, nu mai ai nevoie de 3 în 1", a precizat Vanghelie.

Instanța a rămas în pronunțare.

Etichete: DNA, dosar, Marian Vanghelie, Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE