Vanghelie, despre Geoană: Eu am crezut foarte mult în el. Am zis că e un intelectual cu caracterDupă ce a construit, alături de Mircea Geoană, PSRo, Marian Vanghelie nu mai vrea să audă de el. Edilul suspendat al Sectorului 5 a declarat, sâmbătă, că Geoană l-a dezamăgit, după un episod petrecut la DNA.

Vanghelie, despre Geoana: Eu am crezut foarte mult in el. Am zis ca e un intelectual cu caracter
Vanghelie, despre Geoană: Eu am crezut foarte mult în el. Am zis că e un intelectual cu caracter
Foto: Grup RC

"Este fara cuvinte...nici n-ai cum sa...eu am crezut foarte mult in Mircea Geoana, nu neaparat ca era un lider de mase, ca Iliescu sau Basescu, dar am zis ca e un intelectual cu caracter, am crezut in el. Eu cred ca cel mai elegant e sa tac si sa-l las pe dansul sa-si analizeze comportamentul. Vorbeam cu multi colegi, de categoria grea din PSD si erau mirati si spuneau: 'Ba Danute, cum vine ma asta? Tu dinauntru (din arest, n.red.) nu scrii nimic de el si el se duce si vorbeste despre tine?'. E penibil", a declarat Vanghelie, potrivit Stiripesurse.ro.

Mircea Geoana a fost audiat in luna mai la DNA si procurorii i-au confiscat trei ceasuri de lux primite de la Marian Vanghelie.

Geoană la DNA: Vanghelie i-a făcut cadou soţiei mele 2 ceasuri Vacheron Constantin.Nu ştiu cât costă

Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Potrivit referatului DNA, sediul de campanie al candidatului PSD la alegerile prezidentiale din 2009, Mircea Geoana, precum si sediul PSD sector 5 Bucuresti au fost renovate cu bani primiti ca mita de primarul sectorului 5.

Etichete: DNA, Marian Vanghelie, mircea geoana

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE