Vanghelie: L-am sunat pe Hrebeciuc, i-am spus că sunt alături de el, dacă pot să-l ajutPrimarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat că l-a sunat pe Viorel Hrebenciuc, căruia i-a transmis că îi este alături şi l-a întrebat dacă poate să îl ajute, el arătând că nu se bate cu oamenii care au probleme şi nu comentează situaţia acestuia.

Vanghelie: Nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei. Dragnea s-a ocupat direct de sectoare
Vanghelie: Nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei. Dragnea s-a ocupat direct de sectoare

“Eu l-am sunat pe Viorel Hrebenciuc, i-am spus că sunt alături de el, dacă pot să-l ajut. Nu vreau să comentez despre un om care are probleme, nu e frumos. Eu nu mă bat cu oamenii când au probleme şi nu vreau să fiu răutăcios”, a spus Vanghelie.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut încuviinţarea arestării preventive în două dosare, a demisionat din Parlament. Anunţul a fost făcut marţi de către preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, care a spus că Viorel Hrebenciuc a luat această decizie pentru a se pune la dispoziţia justiţiei. El a precizat însă că, până la o decizie definitivă a instanţei, Hrebenciuc rămâne membru PSD.

Viorel Hrebenciuc era deputat din anul 1996, fiind la a cincea legislatură consecutivă. La alegerile parlamentare din 2012, Hrebenciuc a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.4 Bacău, colegiul uninominal nr.9. Hrebenciuc era vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Etichete: Vanghelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE