Vanghelie la depunerea candidaturii: Sunt emoţionat! Scorul nostru care vom câştiga e 75%Marian Vanghelie s-a prezentat la Biroul electoral Municipal pentru a-şi depune candidatura din partea USL, însoţit de un grup de susţinători care scandau numele primarului. Unii dintre ei declarau că Vanghelie le-a dat nu numai Gaze şi apă, ci şi "200 de lei, de Paşti" - conform unei susţinătoare.

"Sunt emoţionat! Doar nebunii nu au emoţii! Îmi doresc foarte mult să termin ceea ce am de finalizat, în domeniul infrastructurii: reabilitarea a 700 de blocuri, câte au mai rămas, când voi câştiga alegerile vor fi gata jumătate şi 100 de străzi" - spune primarul.

"Sectorul 5 e ca şi familia mea. Momentele mele cele mai grele din viaţa politică au fost atunci când oamenii politici nu m-au susţinut şi am fost susţinut de cetăţenii din Sectorul 5. Când am candidat independent, cetăţenii Sectorului 5 mi-au arătat că ei sunt cei mai importanţi".

Ca de obicei, declaraţiile lui Vanghelie s-au remarcat prin gramatica creativă: "Scorul nostru care vom câştiga, plecând de la Sectorul 5 către celelante, va fi de 75%, să scoatem actuala putere care a făcut numai nenorociri, această pată neagră din istorie" - a spus primarul.

Vanghelie se bate pentru sectorul 5 cu fostul prefect, din partea PDL, Mihai Atănăsoaei şi cu actorul Mugur Mihăescu.

Etichete: alegeri, Bucureşti, locale, Sectorul 5, Vanghelie

0/0 COMENTARII
Mihai Atanasoaei
01 mai 01:29
+0
VOTURI
-0

Va rog, nu-l judecati pe dl.Vanghelie pentru acesti 12 ani de mandat nereusit. Dupa 12 ani de mandat, e clar ca administratia sa nu poate mai mult. Daca o mare parte dintre cei nemultumiti vor merge la vot pe 10 iunie, schimbarea dorita se va produce. Se poate mai bine, se poate mai mult, important este ca oamenii din Sectorul 5 sa creada aceste lucruri!

silvia
30 apr 22:20
+0
VOTURI
-0

Grecii sa taca!! Sunt in rahat de 2 ani de zile, ei vorbesc????? Sunt rusinea Europei, au mancat toti banii de la buget pe salarii si pensii si, acum, isi mananca din cooor! Ei critica, niste lenesi si betivi???????? Au trait doar din turism si soare, mare in rest, nimic.

cristi
30 apr 19:25
+0
VOTURI
-0

a speriat investitorii straini…centrul vechi arata jalnic, umbla maidanezii cu covrigi in coada iar el taie panglici la pasaje si ne promite sosele suspendate

dan
30 apr 19:25
+0
VOTURI
-0

iti faci vile din banii nostri Opresculeee!!! Ai golit visteria primariei impreuna cu mafiotii psdisti

master
30 apr 19:24
+0
VOTURI
-0

nici pana acum n-a gasit o solutie la problema maidanezilor desi a promis ca va construi un adapost capabil sa adaposteasca pana la 5.000 de capete…un mincinos comunist

mario
30 apr 19:24
+0
VOTURI
-0

iar apare si taie panglici la pasaje…o capusa de care trebuie sa scapam

next
30 apr 19:24
+0
VOTURI
-0

cati bani si-a tras din combinatiile cu gazonul reschimbat de 3 ori…1 mil. de euro cam mult ..

boris
30 apr 19:23
+0
VOTURI
-0

n-a facut nimic din promisiunile rostite cu intonatie in urma cu 4 ani…ne-a aburit destul

razvan
30 apr 19:23
+0
VOTURI
-0

in curand scapam de cancerul Oprescu. Abia astept sa vina 10 iunie si sa ne conduca cineva capabil

adriana
30 apr 18:13
+0
VOTURI
-0

Grecii sa taca!! Sunt in rahat de 2 ani de zile, ei vorbesc????? Sunt rusinea Europei, au mancat toti banii de la buget pe salarii si pensii si, acum, isi mananca din cooor! Ei critica, niste lenesi si betivi?????? Au trait doar din turism si soare, mare in rest, nimic.

diana
30 apr 17:25
+0
VOTURI
-0

Toti baronii acestei amarate de tari se afla in ograda PSD-ului.

luana
30 apr 17:03
+0
VOTURI
-0

Prostia este nevindecabila, Ponta stie asta si nu vrea sa destepte boboru' o sa le umple mesele cu bucate si atunci foamea boborului se va potoli si isteria va disparea de la sine, doarece rumânii daca au burtoiul plin, nici nu zbiara, nici nu guita!

cora
30 apr 16:35
+0
VOTURI
-0

Romii din Franta, Italia etc si-au luat toti bilete pentru 10 iunie pentru al vota pe Vanghelie dar oricum nu are sanse nici asa sper ca ROMANII (nu romii) sa voteze corect

manea
30 apr 16:32
+0
VOTURI
-0

Ha Ha ce era cand si-a depus candidature Vanghelie .. erau toti negrii din Romania asta..

gabi
30 apr 16:31
+0
VOTURI
-0

Mai vreti sa revina ciuma cominista la putere? Iata ca a revenit si vor face praf bugetul tarii pt a prosti BOBORUL infometat si insetat deoarece asa l-a invatat taica  ILIESCU- bolsevicul.  Uraaaa! Avem guvern avem valoareeee!

cosmin
30 apr 16:29
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul are sectoare frumoase dar pana la sectorul 5 ca acolo vi cu bani si te intorci cu 0 lei ca doar e vanghelie primar

cici
30 apr 16:27
+0
VOTURI
-0

Sanse mici …de cand e Vanghelie in Sectorul 5 se fura muuullllttt….asa ca votati cu capu’

fane
30 apr 16:24
+0
VOTURI
-0

Vanghelie cand si-a depus candidature a venit cu satra de tigani ..asa ca e clar ce e in sectorul 5

ana
30 apr 16:21
+0
VOTURI
-0

Vanghelie nu mai are sanse la sectorul 5 pentru ca tiganii lui erau la putere acum s-au dus toti in Franta

andy
30 apr 16:18
+0
VOTURI
-0

Romania a ajuns o tara plina de tigani din cauza lui Vanghelie asta ..ne-am facut de ras in franta , Italia din cauza romilor

liviu
30 apr 16:09
+0
VOTURI
-0

sectorul 5 plin de tigani si chefuri de parca acolo sunt numai comune si plin de ghetouri e nevoie ca vanghelie sa stea pe banca si cei de acolo sa voteze cu cineva care vrea sa ii ajute si sa faca din sectorul 5 unul care aduce + valoare bucurestiului nu negativ.

david
30 apr 16:00
+0
VOTURI
-0

lui vanghelie nu i-a ajuns cat a furat!? pentru ce mai vrea sa candideze? are conturi in elvetia si papa noua guinee pline de bani.. sectorul 5 este cel mai urat din Bucuresti, l-a adus intr-o situatie rusinoasa...!

iulia
30 apr 15:57
+0
VOTURI
-0

Este o rusine mare pentru sectorul 5 sa aiba primar un tigan... La depunerea candidaturii au fost prezenti numai tigani desculti, cu fuste, cu puradei dupa ei... Este o rusine ce se intampla in sectorul 5!!

bobo
30 apr 16:23
+0
VOTURI
-0

A venit tiganul cu toata satra cand si-a depus candidatura din Ferentari !! Vai de capul si de zilele noastre ! In ce hal a ajuns capitala asta cu Vanghelie, cu comunistul de Oprescu, baronul Chiliman…

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h