Vanghelie: Mă gândesc cu groază la ce va fi la Primăria Capitalei. E nevoie de Băsescu, Tăriceanu...Marian Vanghelie, liderul interimar al Partidului Dreptății Sociale, spune că Bucureştiul are nevoie de "lideri" ca Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu. "Mă uitam cu groază la o emisiune a doamnei Firea, a spus așa: 'Punctul cel mai important este metroul'. Poate metroul între București și Voluntari, a declarat Vanghelie.

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

"Este nevoie de niște lideri care într-adevăr să le dea o speranță românilor. Este nevoie de lideri în societatea românească, plecând de la Primăria Capitalei peste tot. Să ajungem la o campanie că oamenii nu vin la vot că nu știu pe cine să voteze? Din păcate. După declarația dlui Dragnea de la Cotroceni, înțeleg de ce e și doamna Firea candidată, înțeleg de ce stânga sau PSD este o chestie, o anexă undeva într-un cui, înțeleg toate lucrurile. Dar totuși bucureștenii au nevoie de niște candidați care au curaj și demnitate și care au și viziune pentru dezvoltarea Bucureștiului", a susținut Vanghelie, într-o conferință de presă susținută la Senat, citat de Agerpres.

Despre candidatul PNL la Capitală, Marian Munteanu, Vanghelie spune că "nu a apucat" să îl cunoască, dar i-a menționat ca exemple de lideri care ar putea conduce Bucureștiul pe fostul președinte Traian Băsescu și pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Nu am apucat să ne cunoaștem, eu eram prea mic când dânsul (n.r. Marian Munteanu) era în balcon la Universitate. (...) Nu am reușit să ne cunoaștem foarte bine. Dar vă spun că, pe zi ce trece, mă gândesc cu groază la ce va fi la Primăria Capitalei. Pe zi ce trece, eu cred că ar trebui mai multe personalități — că se numește Traian Băsescu, că se numește Călin Popescu-Tăriceanu — oameni care într-adevăr au o viziune despre a conduce o țară și de a conduce o Capitală. (...) Mă uitam cu groază la o emisiune a doamnei Firea, a spus așa: 'Punctul cel mai important este metroul'. Poate metroul între București și Voluntari. Metroul nu este la Primăria Capitalei, iar dacă cineva o întreabă care sunt sumele care ar fi necesare pentru investițiile de la metrou, Primăria Capitalei nu le are nici în 10 ani. Punct. Dânsa vrea să conducă ceva ce nu există momentan", a afirmat primarul suspendat al sectorului 5.

Întrebat dacă va candida la alegerile locale, Marian Vanghelie a arătat că va face un anunț "la momentul potrivit".

"Aștept foarte mulți colegi care se vor înscrie în partid și o să văd, că sunt mulți mai buni ca mine. Și vreau să lăsăm și o generație tânără, de ce să ne grăbim? Vă anunț la momentul potrivit. Așteptăm formula sociologică ce ne va spune ce e de făcut. (...) Ca să fac o paranteză sunt demn, nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalți nu au așa ceva, nu au demnitate. Asta le trebuie politicienilor din România — demnitate. Dorim eradicarea fricii într-un proiect mai amplu în cadrul proiectului de țară, pentru că avem nevoie nu de modele noi, ci de politicieni care înțeleg într-adevăr cum să se comporte normal. Nu trebuie schimbată clasa politică, trebuie schimbată atitudinea și să existe atitudine la politicieni", a precizat el.

Vanghelie a adăugat că în cazul în care va face o campanie electorală nu are nevoie de bani pentru afişe sau bannere, ci va merge să vorbească cu oamenii pe stradă.

"Dacă vorbim de oameni care au greutate, că au şi dreptate, şi mă includ şi eu printre ei, nu le trebuie niciun ban. Mergem doar pe stradă şi vorbim cu lumea. Mie nu-mi trebuie bannere, nu-mi trebuie afişe, nu-mi trebuie nimic. (...) Întotdeauna am avut avantaje pentru că arăt şi bine, sunt şi bărbat bine şi sunt şi bun. Ca să fac o paranteză, sunt demn. Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalţi nu au. Asta le trebuie politicienilor din România, demnitate. (...) Avem nevoie, nu de modele noi, de politicieni care înţeleg într-adevăr cum să se comporte normal, nu trebuie schimbată clasa politică, trebuie schimbată atitudinea şi să existe atitudine la politicieni", a declarat Vanghelie.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Vanghelie

0/6 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
What's the deal with the google search image looking all chis'tmasry? Why do that when the the hover image say happy holidays? Christmas is the only holiday this year celebrated on the 25th. As a catholic I am offened with all the political correctness. Either acknowledge it properly or don't do it at all. This political correctness crap has got to stop. If some one wishes me a happy hanukkah am I offended no! I am happy that they are wishing me well from what they know in there religion. Merry christmas http://tqwnyii.com [url=http://xifwrklvgd.com]xifwrklvgd[/url] [link=http://gcfajspsqcn.com]gcfajspsqcn[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
I¡¦ve learn a few good stuff here. Certainly price bonimarkkog for revisiting. I wonder how so much effort you put to create the sort of wonderful informative web site.
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
I love how bright and sunny all those kitchens looked. The fiance and I are resiidgneng our kitchen, loungeroom and dining. Can't actually change anything till after our honeymoon (when we will have more $$) but is fun to play around.The neutral light colours mean you can add colour through everything else - appliances, plants etc.Have fun!Talitha xx http://awyetlegtv.com [url=http://dsiafvzaqy.com]dsiafvzaqy[/url] [link=http://rufvty.com]rufvty[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Articles like these put the consumer in the driver seat-very imntroapt.
Nume*
23 Apr 07:44
+0
VOTURI
-0
You're the one with the brains here. I'm wantcihg for your posts.
Geo
13 Apr 14:47
+0
VOTURI
-0
Vanghele vorbind despre onoare si dezvoltarea Bucurestiului...
Cat umor involuntar. Cra cra cra

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE