Vanghelie se laudă cu audienţe ţinute acasă. Programul, într-o agendă pe holPrimarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit luni la Tribunalul Bucureşti pentru a cere plasarea sub control judiciar. La ieşirea de la tribunal, edilul suspendat a dat mai multe declaraţii presei, printre altele susţinând că ţine audienţele de la primărie la el acasă. 

Vanghelie se lauda cu audiente tinute acasa. Programul, intr-o agenda pe hol (Foto ziuaveche.ro)
Vanghelie se laudă cu audienţe ţinute acasă. Programul, într-o agendă pe hol (Foto ziuaveche.ro)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit luni la Tribunalul Bucureşti pentru a cere magistraţilor plasarea sub control judiciar, astfel încât acesta să poată fi alături de iubita sa, Oana Mizil, la naşterea copilului. 

La ieşirea de la tribunal, edilul suspendat a precizat că ţine audienţele de la primărie la el acasă şi că programul este organizat într-o agendă pe hol. 

La ieşirea din sediul instituţiei, Vanghelie a spus că, în arestul la domiciliu, a fost "întărit de scrisorile şi cele peste 2.000 de mesaje primite de la cunoscuţi, dar şi de vizitele unor colegi".

"Eu sper că există Dumnezeu şi că lucrurile vor intra în normalitate. Dacă mergeţi cu mine pe jos o să vedeţi că lumea nu mă huiduie. Astea sunt lucruri normale. Am fost cercetat în vreo 7-8 dosare. Dacă pentru fiecare stăteam închis, unde s-ar fi ajuns. Eu sunt de acord ca procuratura trebuie să-şi facă treaba", a spus Vanghelie pe treptele Tribunalului Bucureşti.

Totodată, acesta susţine că nu a făcut niciun denunţ şi că are o dilemă în ceea ce priveşte întoarcerea la primărie.

"Şi eu am o dilemă, nu ştiu ce să fac. O să mă întorc la primărie în funcţie de reacţia oamenilor. Dacă ei consideră că revelioanele pe care l-am făcut eu se pot transforma în prejudiciu de zeci de milioane de euro, nu mă mai întorc", a explicat primarul suspendat al Sectorului 5.

Edilul suspendat al Sectorului 5 a spus că a fost sunat de mai multe persoane, fără a da nume.

"Am vorbit cu ei la telefon, nu vă dau nume, şi le-am spus în felul următor: «eu vă mulţumesc că m-aţi sunat, dar nu vreau să vă văd». Au fost persoane cărora le-am spus că nu vreau să le văd", a afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă a fost sunat de Liviu Dragnea şi Victor Ponta, primarul suspendat al sectorului 5 a spus: "Nu discutăm...".

De asemenea, întrebat dacă a fost sunat de Mircea Geoană, Vanghelie a spus că nu îl interesează "domnul Geoană": "Nu mă interesează domnul Geoană, pur şi simplu nu mă interesează. Am voie să nu mă intereseze".

Etichete: acasă, control judiciar, naştere, Oana Mizil, Sectorul 5, Sectorul 5audiente, Vanghelie

0/1 COMENTARII
dilema
03 aug 18:39
+0
VOTURI
-0
Adică el se poate întoarce la Primărie? Doamne Ferește!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE