Vanghelie, ultimul tun pe mandatul acesta, pentru firma finului lui Miron MitreaSDC10823
SDC10823

3.737.393 de lei cu tot cu TVA dă primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru gard metalic din plasă. Cum nicio afacere din sectorul 5 nu se face însă fără ca profitul să ajungă la un apropiat de partid sau personal al lui Vanghelie, unica firmă care a venit cu o ofertă pentru contractul vizând achiziţionarea a 80.645 de metri de gard liniar (suficient pentru a înconjura o dată şi jumătate oraşul Bucureşti) aparţine nimănui altcuiva decât finului lui Miron Mitrea, Walter Florian, fost Buşcă, beneficiar a nenumărate afaceri cu primarul Sectorului 5 şi patron al U Cluj. Florian şi-a schimbat numele din Buşcă în Walter pentru a-şi „curăţa“ imaginea după ce în trecut a fost arestat în Austria. După ce a finanţat campania electorală a lui Miron Mitrea, a primit şi răsplata, devenind consilier general al Municipiului Bucureşti din partea PSD în 2000 şi primind contracte pe bandă rulantă de la autorităţile PSD.

Este vorba de firma SC ANTREPRIZA CONSTRUCTII MONTAJ NR.4 BUCURESTI SA, controlată deci de Walter Florian, cel care administrează şi deţine şi firma Romprest Service S.A.. Aceeaşi firmă a câştigat şi contracte de zeci de milioane de euro pentru anveloparea termică a blocurilor din Sectorul 5, după cum B365.ro a scris aici.

Altă firmă controlată de Walter Florian, Romprest Service SA, este şi ea o răsfăţată a primarului Vanghelie. De altfel, primarul Vanghelie a refuzat să prezinte Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice contractul de salubritate încheiat cu Romprest, atunci când s-a desfăşurat o anchetă în acest domeniu. Alte zeci de milioane de euro s-au dus către firma Romprest pentru întreţinerea drumurilor din Sectorul 5, dar şi mărunţiş de câtea sute de mii de euro pentru tăiat frunze din copaci, după cum a scris B365.ro.

Citeşte şi Milionarul Vanghelie – cel mai anchetat primar pentru tunuri financiare.

Etichete: Miron Mitrea, promo, Romprest, Sectorul 5, Vanghelie

0/0 COMENTARII
catalina
23 mai 02:06
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!!!!!!! A triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!!!!!!Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat suspendata!!!!!!!!!!!! rusineeeee!!!!

flavia
21 mai 16:59
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp!!!!!!!!

daniela
21 mai 15:40
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente!!!!!!!!!!

marina
21 mai 13:48
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, a promnis in campania trecuta ca reconsolideaza caldirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!! Hahaha!Oprescu si clanul lui este periculos, au facut averi colosale si au fosat instrainate in Elvetia, Cipru, Grecia!! Poate nu stiati, va spun eu!!!!!!!!!

andreea
21 mai 01:50
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!!!!!

alina
21 mai 00:59
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!!!!!!!

sabrina
20 mai 23:35
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei! Oprescu, este cel mai mare bandit si escroc!Opresc, este cel care a a furat prin firmele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar si amicilor din PSD!

mircea
19 mai 22:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!

Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

vlad
19 mai 21:28
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!!!!

elena
19 mai 20:05
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!!!!!! oprescu a promis in campania trecuta ca reconsolideaza cladirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!!! ca sa vedeti cat de prosti va considerea banditul de oprescu!!!!si iar va face foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastraaaaa!!!1 treziti-vaaaa!!!!!

adriana
19 mai 15:58
+0
VOTURI
-0

Treziti-va oameni buni pana nu este prea tarziu......guvernul ponta, doreste sa puna pe tot, cititi si voi de ce ii arde acestui sobooolan blsevic. Aceasta tara este in declin, masurile populiste ne-au bagat in recesiune, euroa a explodat si Ponta vrea regimentul de garda pentru el!!!! Nu imi vine sa cred cat este de periculos acest individ, acest comunist, care vrea un partid unic, vrea dictatura comunista!!!!!!1 treziti-va!!!!!!

luana
19 mai 15:05
+0
VOTURI
-0

oameni buni ati crezut in ciuma de USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, poate asa o sa o sa intelegeti cum este economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp, pentru ca nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile, nu s-au permis masuri populiste!!!!1 iar guvernul Boc a fost apreciat pentru asta la Bruxelles!!

otilia
16 mai 22:18
+0
VOTURI
-0

Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guv Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles!

Dar ce te faci cu boboru care gandeste prin burdihan?! Si care este lenes, asteaptand de la comunistii USL sa le puna in blid!

nico
16 mai 18:22
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!

USL ne v-a arunca in haos,vom fi in curnad sub Grecia!

USL nu este solutia, ei sunttrecutul cenusiu al acestei tari!

USL este flamand, in loc sa se ocupe de dezastrul pe care l-a creat, ei isi impart ciolanul prin tara!

Romani treziti-va si scapati tara d eciuma comunista USL!

simona
16 mai 17:41
+0
VOTURI
-0

Pietele financiare au reactionat la lipsa de iresponsabilitate a guv Ponta!

Euro a explodat!

Benzina a crescut!

Preturile la fel!

Suntem iar in recesiune!!!!!!! Acolo ne-a aruncat Ponta!

monica
16 mai 17:04
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!!!!!!!

andra
16 mai 16:22
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente. Prostimea  va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!! Voiculescu - turnatorul si-a atins scopul, Min Agriculturii este al lui, prin penibilul  Daniel Constatin. Acest guvern ca  este doar unul de fatada si sa pacaleasca electoratul  pana in noiembrie. Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui  aceasta tarisoara ca niste vampiri!

catalin
16 mai 15:44
+0
VOTURI
-0

Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui..... A stopat orice lucrare sa se finalizeze la termen,  pana acum (!!),  dand ordin sa se termine in perioada de campaie ptr a taia "cordelute roz"  sucind  mintile celor creduli. El urmareste doar voturile!

daiana
16 mai 14:57
+0
VOTURI
-0

Orice primar general, in primul rand trebuie sa aiba grija de siguranta cetateanului!!! Oprescu a ignorat TOTAL ASA CEVA.

andreea
16 mai 14:09
+0
VOTURI
-0

Guvernul Boc a salvat tara ca Ponta bolsevicul sa ne arunce dupa Grecia!!! !!!!!1

ofelia
15 mai 16:07
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa! !!!!!

claudia
15 mai 15:05
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!

melina
15 mai 14:28
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.

catalin
15 mai 14:02
+0
VOTURI
-0

Pietele financiare au reactionat la lipsa de iresponsabilitate a guv Ponta!

Euro a explodat!

Benzina a crescut!

Preturile la fel!

Suntem iar in recesiune!!!!!!! Acolo ne-a aruncat Ponta!

Guv Boc a salvat tara ca Ponta bolsevicul sa ne arunce dupa Grecia!!!

Romania risca sa piarda tot!

Stabilitatea a dat-o guv PDL!

USL ne da haos!

marina
15 mai 13:34
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!

USL ne v-a arunca in haos,vom fi in curnad sub Grecia!

USL nu este solutia, ei sunttrecutul cenusiu al acestei tari!

USL este flamand, in loc sa se ocupe de dezastrul pe care l-a creat, ei isi impart ciolanul prin tara!

Romani treziti-va si scapati tara d eciuma comunista USL!

lavinia
15 mai 13:04
+0
VOTURI
-0

Ero a crescut inbgrijorator de tare!

Benzina s-a scumpit enorm de tare!

Bursa a cazut iar!

Preturile incep si ele sa creasca!

Toate aceste din cauza promisiunilor populiste facute de ciuma USL!

Maririle de salarii si pensii nu se pot face, economia actuala nu permite asa ceva!

Nici tarile dezvoltate n-au indraznit sa revina la salriile si pensiile avute inainte de criza!

Ponta v-a mintit doar ptr a lua puterea!

Facuse ovbsesie pt asa ceva!

diana
15 mai 12:34
+0
VOTURI
-0

...Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guv Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles!

Dar ce te faci cu boboru care gandeste prin burdihan?! Si care este lenes, asteaptand de la comunistii USL sa le puna in blid!

Romani care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.

sector 5
15 mai 10:51
+0
VOTURI
-0

ma numar printre sutele de mii de locuitori ai sectorului 5 si mi-e rusine .mi-e rusine ca nu numai oamenii mai colorati se lasa cumparati cu o sticla de ulei si o punga de zahar,dar si unii dintre noi,ceilalti, care dorim sa credem ca suntem mai “cititi”ne lasam cumparati cu asemenea produse.nu mai departe de sambata la noi in cartier era zarva mare,se da asemenea produse de un candidat la primaria sector 5.

ne-am sturat 8 ani in care nu s- facut nimic in sector in afara de vanghelioane. curatenia e la pamant,delicventa e la ea acasa,iti este frica sa mergi seara pe strada,tu ca om matur ,nu mai vb de copii, pe care ii asteptam in statia de tramvai sau autobuz ,seara cand vin de la scoala.masinile ne sunt sparte,este cel mai famat sector al capitalei.OAMENI,TREZITI-VA,NU VA MAI LASATI CUMPARATI .PENTRU O STICLA DE ULEI VOM SUFERI INCA 4 ANI,MERITA???/VOTATI CU ORICINE NUMAI SA-L DAM JOS PE “PRIMARUL CARE ESTE”. nu vreau sa cred ca ca ,noi romanii,am ajuns minoritari in sector.nu cred.

alo
15 mai 08:25
+0
VOTURI
-0

va impacientati degeaba, tot ei cistiga si voi va bateti gura!

andra
15 mai 00:02
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! .......

sorina
14 mai 20:44
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute! ...

roxana
14 mai 20:32
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!

marina
14 mai 20:16
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si  crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate.  El, a fost  unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare.  Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului.

cristi
14 mai 20:02
+0
VOTURI
-0

USL promite multe, chiar si ce e imposibil. Ponta si ceilalti comunisti se pripesc in declaratii si fac niste promisiuni cu totul si cu totul absurde. Se incearca o manipulare ieftina a electoratului naiv, iar cei mai mobilati la mansarda niciodata n-o sa puna botul la aberatiile usliste

master
14 mai 20:02
+0
VOTURI
-0

e inadmisibil ca o persoana care si-a dat bac-ul la 35 de ani sa aibe pretentii la un fotoliu de primar, aici fiind vorba de Vanghelie. Candidatii propusi de usl nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre, iar asta se va vedea pe 10 iunie

mario
14 mai 20:01
+0
VOTURI
-0

baronii uslisti au furat pe saturate. Si-au umplut conturile din strainatate deturnand fonduri din primarii, RATB, RADET, si numeroase vile s-au ridicat semete prin marginimile capitalei. Banda asta de hoti trebuie stopata cat mai e timp!!!

next
14 mai 20:01
+0
VOTURI
-0

candidatii propusi de usl pentru capitala sunt cei mai mari hoti si spagari. Robert Negoita- scandal cu prostituate, anchete, hoteluri inchise, Ontanu- samsar imobiliar- , Florescu- un pietar corupt, iar restul gen Vanghelie, Piedone- canitate neglijabila. Nu ne vom lasa sectorele conduse de ciuma uslista

boris
14 mai 20:01
+0
VOTURI
-0

oameni ca Vanghelie, Ontanu, Piedone n-au dus la bun sfarsit ceea ce au promis. Acum, in plina campanie electorala cu totii vor promite ceea ce nu pot face.

razvan
14 mai 20:00
+0
VOTURI
-0

ciuma asta uslista nu trebuie lasata sa ne fure. Poporul sa nu se uite in gura lor si mai ales a protejatului lor Oprescu

ovidiu
14 mai 14:17
+0
VOTURI
-0

Mareean Vanghelie mai are doar cateva saptamani la primaria sectorului 5! Iar acum pe ultima suta de metri va fura mai mult decat a furat in 2 mandate pe care le-a avut pana acum..!

david
14 mai 14:16
+0
VOTURI
-0

Vanghelie incearca o ultima frauda asupra sectorului pentru ca este constient ca nu va mai castiga alegerile din 10 iunie pentru inca un mandat..!

iulia
14 mai 14:15
+0
VOTURI
-0

Vanghelie in 2 mandate la primaria sectorului 5 a furat cat pentru tot PSD-ul... Din cauza asta acest sector arata in halul in care arata, pentru ca banii pentru acest sector au intrat in buzunarele lui vanghelie sau ale altor baroni din psd!!!

Cris
14 mai 14:01
+0
VOTURI
-0

Lumea e tantaloica. Pentru ca il voteaza pe Vanghelie; si pe altii de teapa lui

Katia
14 mai 13:46
+0
VOTURI
-0

Yeeep!

Nu-i nicio noutate, asa face de cand este "premar care este"!

Toti baronii PSD sunt la fel, niste hoti ordinari, comunisti urat mirositori. Ciuma USL se raspandeste ca raia!!! Atentie mare, de astia o sa scapam greu daca boboru' nu se trezeste la timp!!!

Ioana Alexandra Ghinda
14 mai 23:24
+0
VOTURI
-0

Vanghelie a furat la Sectorul 5, prin firmele asociate, la fel de multi bani precum alesii PDL din fruntea CGMB, prin companiile de stat numite RATB si RADET.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE