Vanghelie vrea să candideze la conducerea PSD Bucureştimarian-vanghelie
marian-vanghelie

Întrebat dacă va candida la conducerea organizaţiei de Bucureşti, în caz că vor avea loc astfel de alegeri, Vanghelie a spus că nu se va da în lături, noteaza Realitatea.NET "Oricând. Dacă se vor face alegeri (la PSD Bucureşti, n.r.), evident că voi candida fără nicio problemă. Pe noi ne interesează să câştigăm toate cele şase primării şi primăria Capitalei, să câştigăm consiliul general", a declarat Vanghelie.

Despre îndepărtarea lui de la conducerea PSD Bucureşti, primarul sectorului 5 a declarat: "Cred că s-au înţeles tot felul de lucruri, cred că nu s-a explicat foarte clar ce s-a întâmplat. Că s-a stabilit un consiliu de coordonare nu mă afectează. M-am simţit un pic jignit, dar, pe fond, ceea ce face un om, capacitatea lui de muncă, nu poate să i-o ia nimeni. Eu în primul rând sunt membru de partid", a spus Marian Vanghelie.

De la sfârşitul lunii iunie, Marian Vanghelie nu mai conduce organizaţia PSD Bucureşti, decizia fiind luată în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Filiala PSD de Bucureşti este condusă în acest moment de preşedintele PSD, Victor Ponta.

Etichete: Marian Vanghelie, PSD Bucuresti, Sector 5

0/0 COMENTARII
marian
10 apr 15:25
+0
VOTURI
-0

stai ma la coloratii tai acolo nu-ti mai baga nasul unde nu-ti fierbe oala

Anghel
19 iul 20:44
+0
VOTURI
-0

Bine,nea Goagal!Iti urez succes la presedintia PSD Bucuresti,si ma bucur ca ai inteles ca nu ai fata de Primar General,chiar daca pe la americani ,te-ai dat drept Sorin Oprescu!

Aurora
19 iul 20:40
+0
VOTURI
-0

Nea Mareane,te-ai suparat degeaba!Jignit sau nu,nu aveai ce sa cauti la Primaria Generala!Nu e de dumneata.Daca USL-ul ia in calcul varianta sustinerii lui Sorin Oprescu,inseamna ca au motive bine intemeiate!Mata concentreaza-te la consilieri!Prietenii stiu de ce!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h