Vânt și ninsoare în Bucureşti. Prognoza meteo pentru weekendA început să ningă în Bucureşti, iar meteorologii susţin că ninsorile vor continua şi la noapte. Vântul suflă cu putere. Vă reamintim că Bucureştiul şi alte judeţe din Banat, Crişana, Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi din zona Carpaţilor Meridionali se află sub avertizare cod galben vânt puternic şi ninsoare începând de vineri de la ora 16.00.

Informare meteo de vreme rea in toata tara: Ploi, vant si ninsori
Informare meteo de vreme rea în toată țara: Ploi, vânt și ninsori

 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cerul va fi mai mult noros și, trecător, îndeosebi la începutul nopții, va ninge slab. Vântul va avea intensificări, cu viteze, în medie, de 55...65 km/h. Temperatura minimă va fi de -8...-7 grade.

Sâmbătă, la Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea intensificări în prima partea a zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

Duminică, deși vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă, va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Luni, la Bucureşti vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Etichete: Bucureşti, ninsoare, Vânt

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE