Vasile Belea, bătrânul rătăcit în Londra, a fost găsit de autorităţiVasile Belea, bărbatul din Maramureş, în vârstă de 63 de ani, care s-a pierdut de fiul său la metroul londonez, a fost găsit de autorităţi şi s-a întâlnit cu fiul şi nora sa.

Un roman de 63 de ani, dat disparut la Londra dupa ce s-a pierdut de fiul sau la metrou
Un român de 63 de ani, dat dispărut la Londra după ce s-a pierdut de fiul său la metrou

Vasile Belea a fost găsit de autorităţi, vineri noapte, în vestul Londrei, deşi ultima oară a fost văzut în sudul capitalei britanice. Autorităţile londoneze au precizat că maramureşeanul s-a reunit cu familia sa, care în ultimele zile a lansat apeluri disperate pentru găsirea lui.

Bărbatul venise la Londra în vizită la fiul şi la nora sa. În ziua când s-a pierdut era cu fiul său Ciprian, dar uşile metroului s-au închis înainte ca nea Vasile să urce. A rămas pe peron, descumpănit, şi, fără să ştie limba engleză, a încercat timp de zeci de ore să-şi regăsească fiul, scrie Digi24.

În prima zi în care s-a rătăcit, Vasile Belea a abordat de două ori polițiștii, însă aceștia nu l-au înțeles așa că a renunțat.

În timpul nopții, bărbatul în vârstă de 63 de ani umbla pe străzi pentru a sta treaz și se adăpostea de frig în stațiile de autobuz, iar în timpul zilei se odihnea în diverse magazine și localuri. El avea asupra lui 20 de lire, din care a cheltuit 17, un telefon – dar fără cartelă SIM – și nu avea medicamentele pentru artrita de care suferă.

Fiica lui, Alina, a spus că toți cei pe care tatăl său i-a întâlnit au fost omenoși cu el și că nu-l considerau o persoană dispărută.

Într-una din zile a stat pe un scaun într-o casă de pariuri până la ora 22:00, când programul casei de pariuri s-a terminat.

Într-un final, în cea de-a patra zi s-a recunoscut într-o fotografie din ziarul Metro, iar cei din cafenea au sunat la poliție.

Etichete: bărbat, dispărut, Londra, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE