Vasile Blaga a anunţat că PNL va împrumuta bani pentru campania electoralăVasile Blaga a anuntat luni ca PNL va imprumuta bani pentru campania electorala - fie de la o banca, fie de la liberali din conducerea partidului.

Vasile Blaga a anuntat ca PNL va imprumuta bani pentru campania electorala
Vasile Blaga a anunţat că PNL va împrumuta bani pentru campania electorală
Foto: psnews.ro

"Un partid, pentru campania la nivel central, poate cheltui 2.200.000 de lei, aproximativ 400.000 de euro si avem acele doua variante. O varianta pentru care noi am inceput demersurile inca de saptamana trecuta - un imprumut la una din banci, nu cele de stat, pentru ca amandoua nu au dreptul sa imprumute partide, conform unei HG de la inceputul anului. Daca nu, sa nu va surprinda, 40 de colegi din conducerea partidului o sa imprumute, in conditiile legii, partidul, urmand sa-si ia banii inapoi in octombrie-noiembrie asa cum spune legea dupa ce se incheie toata aceasta procedura de catre AEP (Autoritatea Electorala Permanenta)", a spus Blaga, dupa sedinta Comisiei de unificare a PNL, conform Hotnews.ro.

El a explicat ca imprumuturile vor fi luate pe persoana fizica si printr-un cont bancar. "Daca auziti sa nu ziceti ca este altceva. Nu poti decat sa imprumuti, nu poti sa donezi, ca sa nu fie interpretari", a subliniat Blaga.

Etichete: alegeri electorale 2016, PNL, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE