Vasile Blaga: Cred că jumătate din școli funcționează fără autorizație de la ISUVasile Blaga a declarat că jumătate din școli nu au autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă și că Sala Palatului nu ar avea suficiente ieşiri în caz de urgenţă.

Vasile Blaga
Vasile Blaga
Foto: ancheteonline.ro

"Dacă mergem să verificăm, şi nu vreau să fiu rău, toate instituţiile statului, cred că jumătate din şcoli funcţionează ilegal din acest punct de vedere. Ştiu precis că şi Sala Palatului, la un moment dat, nu îndeplinea astfel de condiţii. Acolo sunt 4896 de scaune, am organizat multe mitinguri acolo, şi ieşirile sunt câte sunt. De data asta, cred că vor fi luate la întrebări şi vor răspunde toate autorităţile publice, la toate nivelurile, implicate în astfel de situaţii", spune Vasile Blaga, conform realitatea.net.

 

Etichete: incendiu, isu, vasile blaga

0/2 COMENTARII
Cris
04 Nov 08:08
+0
VOTURI
-0
Acest escroc expirat trebuie retras din politica. E adevarat ce spune, dar au fost la putere si n-au facut nimic pentru imbunatatirea situatiei. Niste escroci.
zzz
04 Nov 06:40
+0
VOTURI
-0
toata clasa politica este de vina ... cei care au fost sau sunt la putere .... "observatiile" acestora nu fac decat sa ii discrediteze si mai mult ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE