Vasile Blaga, despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei: Îl așteptăm în ringCopreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcția de primar general al municipiului București nu va influența modul în care liberalii abordează campania electorală.

Vasile Blaga si Traian Basescu
Vasile Blaga şi Traian Băsescu

"Îl așteptăm în ring. Orice cetățean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea", a declarat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

În opinia sa, lupta electorală se va duce la nivel național între PNL și PSD, neputând fi influențată de apariția unor candidați ai partidelor mai mici.

"Bătălia în toată țara e între PNL și PSD. Din loc în loc pot să mai apară anumite partide balama, construite, așa cum am spus în permanență (...) în general pe căzături din PNL. O fi vreun fost pedelist nemulțumit, e numai bun chiar să candideze la PMP, o avea probleme cu justiția pe la Constanța un vechi penelist, acum este bun și la ALDE (...), chiar perfect. (...) Un partid se construiește greu, știe asta cel mai bine Traian Băsescu, chiar o știe bine de tot", a mai spus Vasile Blaga.

Pe de altă parte, co-președintele PNL Alina Gorghiu a apreciat că Marian Munteanu are prima șansă să câștige alegerile la București, iar principalul său contracandidat este reprezentanta PSD, Gabriela Firea.

"Pot să vă spun un lucru, că de departe are prima șansă la Capitală și (...) bătălia se va da cu doamna Firea (...). Îl contestă PSD-ul, îl contestă suporterii lui Nicușor Dan. E firesc să-l conteste orice om care susține alt partid. Ce am cerut (...) a fost ca atunci când arunci cu lături într-un candidat să o faci documentat. (...) Să nu arunci cu acuze în spațiul public fără să ai cel mai mic argument în susținerea acelor acuze", a declarat co-președintele PNL la Pitești, în cadrul unei conferințe de presă.

Gorghiu a adăugat că aceia care contestă candidatura lui Marian Munteanu nu fac decât să preia niște acuzații lansate de FSN la începutul anilor '90.

"Domnul Munteanu a explicat pe toate posturile de televiziune (...), peste tot a explicat, cum de altfel face de 20 de ani. Acele acuzații (...) știți că au venit de la suporterii FSN în anii ?90, cam asta se spunea. Cu aceeași legendă dacă rămânem și în 2016, fără să ne deranjăm să citim un pic ce a fost atunci sau să-l ascultăm pe candidat explicând, fără să venim cu niște dovezi atunci când acuzăm, cred că nu se cade să o mai facem într-o țară democratică. Că nu suntem la pușcărie, nu suntem aici să condamnăm oameni înainte să ascultăm punctul lor de vedere", a spus Alina Gorghiu.

Ea consideră că toate reacțiile apărute în ultimele zile demonstrează faptul că Marian Munteanu este cel mai potrivit să candideze din partea PNL. "Această controversă validează o teorie pe care eu și domnul Blaga o avem de vreo trei zile de când am prezentat candidatul, și anume că este alegerea perfectă pentru candidatură la Primăria Generală", a mai menționat Gorghiu.

 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Munteanu, PNL, Traian Băsescu, vasile blaga

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
haha that joke made me giggle. i love corny jokes.-"knock knt#;&quoo;"who&c39ks there?"-"I eat mop""i eat mop who?"-"haha you eat your poo"makes me laugh every time.(make sure you say it out loud to get full effect) http://aozqybgtbh.com [url=http://eokogx.com]eokogx[/url] [link=http://iuatwqp.com]iuatwqp[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Moi j'adore les madeleines maison avec un petit peu d&rxa;e3t#9it d'amande amère, le tout avec un bon cappuccino ou un très bon Earl Grey et je suis au paradis! Merci pour ce concours
Nume*
25 Apr 22:45
+0
VOTURI
-0
tracey · Hi Bobbi – Haha, don8Ùt you hate that? The same happens to me, whenever I’m craving chocolate I’ll see pictures of it everywhere! I bet your pizzas are delicious … we used to make our own all the time, but kind of got out of the habit. Nothing beats a freshly made pizza for dinner though.I like that you take time out for your breakfast … haha, but it sounds like those furry bandits of yours keep you on your toes (cats seem to be the ultimate masters of drama). http://ezgjeu.com [url=http://wuwfjzcagyc.com]wuwfjzcagyc[/url] [link=http://nabalme.com]nabalme[/link]
Nume*
25 Apr 14:17
+0
VOTURI
-0
That's a sensible answer to a chlgienlang question
Nume*
23 Apr 08:10
+0
VOTURI
-0
Your website has to be the elirncotec Swiss army knife for this topic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE