Vasile Blaga: Mi-aș dori ca cei care sunt în acest guvern să se înscrie în PNLVasile Blaga a declarat sâmbătă că și-ar dori ca membrii Guvernului Cioloş să se înscrie în PNL şi să candideze la alegerile din 2016.

Vasile Blaga: Mi-as dori ca cei care sunt in acest guvern sa se inscrie in PNL
Vasile Blaga: Mi-aș dori ca cei care sunt în acest guvern să se înscrie în PNL
Foto: ancheteonline.ro

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Timişoara, într-o conferinţă de presă, că, în timpul guvernării PSD, acest partid ”a cumpărat” aproape 500 de primari liberali şi a început lucrări ”numai” în localităţi conduse de edili social-democraţi.

”De patru ani, din nefericire, în România, fondurile pentru administraţiile publice locale se aprobă printr-un proiect netransparent, printr-un ordin de ministru. Când am decis susţinerea Guvernului Cioloş, am cerut depolitizarea administraţiei şi transparenţă totală în alocarea fondurilor publice. Am cerut să se publice în Monitorul Oficial toate ordinele de ministru. Primii paşi au fost făcuţi. Se observă diferenţe uriaşe în alocări de fonduri. PSD a cumpărat 496 de primari de la PNL, a început 1.800 de lucrari în ţară numai la primari PSD, fapt prezentat şi de Curtea de Conturi, iar fondul de rezervă a fost marit de 14,5 ori, ceea ce este ilegal”, a declarat Vasile Blaga, conform mediafax.ro.

De asemenea, Blaga a precizat că îşi doreşte ca măcar o parte din actualii miniştri să se înscrie în PNL şi chiar să candideze la alegerile de anul viitor.

”Mi-aş dori şi îmi doresc foarte mult ca acest guvern să performeze, mi-aş dori ca cei care sunt în acest guvern să se înscrie în PNL şi să candideze în 2016. Cine va fi ales, va fi ales”, a subliniat liderul liberal.

Vasile Blaga a mai spus că PNL a luat decizia corectă de a susţine Guvernul condus de Dacian Cioloş şi consideră că în perioada următoare ar trebui schimbaţi prefecţii.

Etichete: alegeri 2016, guvern ciolos, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE