Vasile Blaga: Nicuşor Dan își dă seama că nu are nicio șansă să câștige Primăria CapitaleiALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seară, că nu au existat niciodată discuții privind susținerea, de către liberali, a candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Vasile Blaga
Vasile Blaga
Foto: ancheteonline.ro

"Niciodată. Acum, că-și dorește domnul Nicușor Dan acest lucru și lansează în spațiul public, este aprecierea domniei sale. Domnia sa își dă seama că nu are nicio șansă să câștige Primăria Generală a Capitalei. (...) Oricare vot nu se va îndrepta, în București și nu numai, către reprezentantul PNL va fi un vot indirect în favoarea PSD. (...) Asta nu este aroganță din partea mea, dar până la urmă această bătălie electorală este între PNL și PSD", a afirmat Blaga, la Realitatea TV.

Potrivit liderului liberal, dreapta are în București un potențial "enorm, mult mai mare decât al PSD", însă e reprezentată de mai mulți candidați, în timp ce stânga are un singur candidat la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea USB, declara luni, pe Facebook, că în campania electorală nu va face jocul niciunuia dintre partidele vechi și că respinge oferta lansată de copreședintele PNL Alina Gorghiu de a-l susține pe liberalul Ludovic Orban în alegerile locale.

"Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune tv, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greșește. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD, voi obține cele mai multe voturi, așa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-și retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câștige", spunea Nicușor Dan.

Etichete: alegeri bucuresti, nicuşor dan, vasile blaga

0/2 COMENTARII
ggg
07 Apr 07:05
+0
VOTURI
-0
aroganti ... atat psd cat si pnl .... sa se bata in particular la ei acasa. Bucurestiul trebuie sa se schimbe ... cat a fost in curtea partidelor ( pds,pnl samd) a fost furat cu success. sper sa dispara politica din administrarea orasului.....
alex
07 Apr 06:58
+0
VOTURI
-0
mai taci bai banditule. Ce ai facut tu ma pentru Bucuresti sau pentru tara asta? Stai linistit ca Nicusor Dan sta mult mai bine decat candidatul PNL in toate sondajele, si chiar daca nu o sa castige primaria capitalei oricum va lua un scor mult mai bun decat partidul vostru de 2 bani. PSD = PNL si asta ati demonstrat-o de mii de ori.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE