Vasile Blaga: Nu vom vota bugetul pe 2015, după 1 februarie introducem moţiune de cenzurăCo-preşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat, marţi, că PNL va vota împotriva proiectului bugetului de stat pe 2015 şi va introduce o moţiune de cenzură în februarie, anul viitor.

Vasile Blaga: Nu vom vota bugetul pe 2015, dupa 1 februarie introducem motiune de cenzura
Vasile Blaga: Nu vom vota bugetul pe 2015, după 1 februarie introducem moţiune de cenzură

"Nu putem ajunge la guvernare decât constituţional. După 1 februarie vom introduce moţiune de cenzură şi nu vom vota bugetul. Cel mai corect ar fi să ajungem la putere prin alegeri anticipate", a spus Blaga, la Gândul Live, citat de Mediafax.

Co-preşedintele PNL a spus că formaţiunea sa nu agreează traseismul parlamentar în vederea formării unei majorităţi în Legislativ şi a constatat că în prezent "există o majoritate declarată în jurul lui Victor Ponta", dar că "lucrurile nu stau foarte bine nici în interiorul PSD şi nici a aliaţilor săi".

Blaga a admis că pentru formarea unei majorităţi sunt "frecventabile" toate partidele parlamentare, dar că, în acest moment, "nu are rost" deschiderea unor discuţii despre formarea unei asemenea majorităţi.

Etichete: buget 2015, moţiune de cenzură, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h