Vasile Dâncu, propus la Ministerul Dezvoltării Regionale,dus de urgenţă la spital înainte de audieriVasile Dâncu, propus de Dacian Cioloş pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a suferit o cădere de calciu, luni seară. El se afla la Parlament pentru audierea în comisie, însă a fost dus la Spitalul Universitar cu o ambulanţă, audierea sa fiind astfel amânată pentru marţi.

Vasile Dancu
Vasile Dâncu
Foto: observatorulph.ro

Potrivit surselor citate de mediafax.ro, Vasile Dâncu a fost consultat la Parlament de un echipaj SMURD care este detaşat permanent la această instituţie, după care a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă. Vasile Dâncu a suferit o cădere de calciu, pe fondul oboselii.

Sursele citate au declarat că, ajuns la spital, Dâncu a solicitat să meargă la o clinică privată pentru a face investigaţii, iar la acest moment starea sa este stabilă.

Vasile Dâncu se afla deja în Parlament şi se pregătea de audieri, care ar fi urmat să aibă loc începând cu ora 18.00, însă nu s-a simţit bine şi a amânat intrarea în comisii, fiind avizat înaintea lui şeful propus al Cancelariei prim-ministrului, Ioan Dragoş Tudorache.  După ce aceste audieri au fost finalizate, Vasile Dâncu a hotărât să nu mai apară în faţa comisiilor din cauza stării sale.

În aceste condiţii, audierea lui Vasile Dâncu în comisiile de administraţie publică a fost reprogramată pentru marţi dimineaţă, la ora 9.00.

Etichete: guvernul ciolos, vasile dancu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE