VERANDA MALL din Obor s-a DESCHIS. Cum arată proiectul de peste 60 de MILIOANE de euro FOTOVERANDA MALL. Centrul comercial Vernada, dezvoltat de familia Pogonaru, s-a deschis joi, 27 septembrie. Cu peste 100 de magazine şi o suprafaţă uriaşă de spaţii verzi, proprietarii mallului speră la chirii anuale de 7,5 milioane de euro.

VERANDA MALL. Spaţiul comercial are o suprafaţă de 30.000 de mp, cu peste 100 de magazine, dar şi o zonă cu 15.000 de mp de spaţii verzi, destinaţi relaxării și petrecerii timpului liber. Aici se vor afla terase, restaurante și locuri de joacă pentru copii atât în incinta mallului, la Gymboland, cât şi în curte. Mai mult, va exista şi un patinoar în aer liber, potrivit economica.net.

Veranda va include un hipermaket Carrefour, cu o suprafață de peste 10.000 de mp și un concept nou, iar pe zona de fashion cumpărătorii vor găsi în Veranda primul magazin Tati din România, H&M, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Splend'or și Optiblu. Nu vor lipsi nici magazinul pentru animale Petmag, librăria Diverta și farmaciile Catena şi Sensiblu.

VERANDA MALL. Amplasat în imediata apropiere a staţiei de metrou Obor, centrul comercial este foarte bine conectat la transportul în comun.

"De aceea estimăm că vom avea un procent mai mare de vizitatori pietonali decât alte centre comerciale. Circa 60-70% dintre vizitatori vor veni pe jos", a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Compania a mai investit şi două milioane de euro în amenajarea infrastructurii din zonă. Familia Pogonaru se aşteaptă la încasări de 7,5 milioane de euro din chirii, cifră rezultată dintr-un calcul pentru un grad de ocupare de 95%.

Veranda Mall. În zona de food court se vor afla restaurantele KFC, McDonald's, Oro Toro, Pizza Colosseum, Salad Box, Starbucks, Sushi Terra, Mesopotamia, Toan's şi Spartan.
De asemenea, la nivel de servicii, oferta pentru vizitatori include Orange, Telekom, Arsis, spălătoria EcoClean, saloanele de înfrumuseţare Evidence şi Salon Pro, tour-operatorul TUI, Silca, dar şi Maxbet.

Investiţia totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitecţii englezi Chapman Taylor şi Studio 10M, este de 60 de milioane de euro.

Etichete: s-a deschis veranda mall, veranda mall

0/2 COMENTARII
vlad
28 Oct 10:31
+0
VOTURI
-0
Fara cinematograf, il mananca mall-urile de la Electroaparataj si din Titan. Prea multe mall-uri in orasul asta si prea centrale
aaa
27 Oct 18:53
+0
VOTURI
-0
Bravo ca v-ati deplasat pana acolo si aratati niste poze reale nu ca lenesi de la ziare.com.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE