VERANDA MALL, după primul WEEKEND de la DESCHIDERE. Câţi bucureşteni i-au trecut pragulVeranda, cel mai nou centru comercial din Bucuresti si primul din Obor, a inregistrat peste 150.000 de vizitatori in weekendul de deschidere. Proiectul este primul mall de proximitate din Capitala si a fost inaugurat pe 27 octombrie, in urma unei investitii romanesti de 60 de milioane de euro, aducand o oferta complementara celei existente in zona.

Veranda Mall
Veranda Mall

"Ne-am implicat foarte mult in livrarea unui proiect modern si complementar zonei, astfel incat sa deservim cat mai bine comunitatea din Obor. Cei peste 150.000 de vizitatori care ne-au trecut deja pragul au validat toate eforturile noastre. Preconizam un numar mare de vizitatori in momentul lansarii, insa aceste cifre ne-au depasit toate asteptarile si le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi", a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Centrul comercial este deservit de 16 linii de transport in comun si de statia de metrou Obor, aflata la mai putin de 400 de metri distanta de proiect. In acelasi timp, pentru a facilita accesul, dar si pentru a fluidiza traficul din zona, Veranda a investit peste 2 milioane de euro in modernizarea infrastructurii. Lucrarile presupun extinderea strazii Ziduri Mosi cu cate o banda pe sens si marirea suprafetei trotuarului pe ambele parti. De asemenea, va fi creat si un refugiu pentru tramvai, care nu exista pana acum, iar o cat mai buna sincronizare a semafoarelor din apropiere a facut parte din proiect. In acelasi timp, vizitatorii au la dispozitie aproximativ 1.200 de locuri de parcare.

"Proiectul nostru este in primul rand un mall de proximitate, gandit pentru cei 430.000 de locuitori care stau la doar cateva minute de proiect, dar si pentru bucurestenii care vin constant in zona Obor, pentru optiunile pe care le aveau pana acum aici. Accesul facil nu a aglomerat zona in weekend. In primul rand, odata cu deschiderea, vizitatorii au avut la dispozitie 1200 de locuri de parcare noi, care au preluat multe dintre masinile care erau parcate anterior pe strada. In al doilea rand, am avut un procent mare de pietoni care au folosit mijloacele de transport in comun, situate in apropiere", a adaugat Andrei Pogonaru.

Etichete: deschidere veranda mall, veranda mall

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE