Un nou MALL se deschide în BUCUREŞTI la sfârşitul lunii, cu peste 100 de magazineVERANDA MALL. Veranda Mall, centrul comercial din zona Bucur Obor din Capitală, îşi va deschide porţile pe data de 27 octombrie.

VERANDA MALL
VERANDA MALL
Foto: hotnews.ro

VERANDA MALL. Mallul, controlat de familia Pogonaru, se alătură peisajului bucureştean care a mai primit şi la început de septembrie un alt mall, ParkLake în zona Titan. În zona Bucur Obor din sectorul 2 al Capitalei nu există niciun centru comercial modern şi niciun mall. Există însă magazinul Obor.

Veranda va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi. Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) şi magazinul H&M (2.200 mp), alături de care se vor găsi peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele. Printre brandurile de fashion ce vor fi prezente în Veranda se numără H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia sau Pimkie, alături de care se va afla şi retailerul german C&A, care va ocupa o suprafaţă de peste 1.600 de metri pătraţi. Altex, reţeaua naţională de electronice, electrocasnice şi IT&C, va deschide în centrul comercial un magazin de 600 de metri pătraţi.

VERANDA MALL. Centrul comercial va avea o parcare de 1.200 de locuri şi un spaţiu verde de 15.000 de metri pătraţi, care iarna va găzdui un patinoar şi un târg de sărbători, iar vara este destinat relaxării şi petrecerii timpului liber.

Investiţia totală în acest mall este de 60 mil. euro, potrivit ultimelor date.

Etichete: deschidere veranda mall, veranda mall

0/8 COMENTARII
Mircea
17 oct 08:19
+0
VOTURI
-0
Bietul Veranda Mall va fi plin de tiganii din zona:))..Cat despre Mc Donalds ar trebui interzise si desfiintate in toata lumea,vand doar mancare mizerabila plina de chimicale si grasimi,prosti sunt cei care le cumpara produsele si mai ales cei care le dau copiilor sa consume din ele!
Mioara
14 oct 21:59
+0
VOTURI
-0
Pogonaru ai citit mai sus? Cred ca ai spalat bani acolo !
Ion Andrei
14 oct 16:13
+0
VOTURI
-0
Prea multe mall-uri in orasul asta..niste spatii verzi, ceva?

http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/blog/imobiliare/mai-are-nevoie-bucurestiul-de-inca-un-mall
mall-istu dee serviciu
14 oct 00:32
+0
VOTURI
-0
Faliment - un alt Liberty plaza... Ancorele sunt degeaga linga mall e Kauflland - mai e si piata din obor - deci mancarea nu face bani acolo. urmeaza hainele - PLM Europa si Dragonul sunt la 30 mn distanta!!!! cinema - NU AU!! cafenele - cine crezi ca vine sa dea 15 lei pe o cafea? va fi bun la iarna cand nu au baietzii unde sa iasa
Nivia
13 oct 13:59
+0
VOTURI
-0
Iar Aversa (de lângă Mall Veranda) se va dărâma, toate clădirile vechi ale ei vor dispărea, va fi construit un sediu Lidl şi vor apărea blocuri înalte, de 17 etaje. Aversa e deja vândută de 3 ani. Aproape un nou mic cartier, zona e mare.
Nivia
13 oct 13:55
+0
VOTURI
-0
Mc. Donalds din Bucur Obor se va muta în Mall Veranda, deja au închis sediul din magazinul Bucur Obor, cel aflat în intersecţia mare.
Stick
13 oct 11:48
+0
VOTURI
-0
Asta o sa fie sfarsitul (FIRESC) al magazinului Bucur-Obor !...
vlad
12 oct 13:33
+0
VOTURI
-0
Hm, fara cinematograf??? Il papa Mega Mall-ul ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE