Verdict final CNATDCU: Laura Codruţa Kovesi NU a plagiatConsiliul General al CNATDCU a decis joi că Laura Codruţa Kovesi nu a plagiat în lucrarea sa "Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal", propunerea fiind de menţinere a titlului de doctor.

Laura Codruta Kovesi NU a plagiat
Laura Codruţa Kovesi NU a plagiat

Membrii Consiliul General al CNATDCU au stabilit că nu există nereguli grave în lucrarea de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

Mircea Adrian Bob, preşedintele Comisiei de Ştiinţe Juridice din cadrul CNATDCU, a declarat pentru Mediafax că decizia a fost de păstrare a titlului de doctor.

Comisia de Etică din cadrul Universităţii de Vest Timişoara a anunţat, pe 17 noiembrie, că 564 de rânduri din lucrarea de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi, numită "Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal", sunt similare cu alte surse, iar în ceea ce priveşte sesizarea făcută privind plagiatul, specialiştii au transmis că aceasta este parţial fondată. Sursa citată a mai arătat că au fost consultate toate documentele puse la dispoziţie de către autorii sesizării şi de către persoana vizată, verificând fiecare paragraf din teză ce face obiectul sesizării şi comparându-le cu sursele indicate de programul informatic iThenticate.

Etichete: cnatdcu, doctorat laura codruta kovesi, Laura Codruţa Kovesi, plagiat laura codruta kovesi

0/1 COMENTARII
Comisia
08 Dec 19:51
+0
VOTURI
-0
Ufffffffffffffffffffffff !!! Am scapat !!! Gata !!! A albit-o !!! Dotttttttore !!! Ha,ha,ha !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE