VERIFICĂRI demarate de Corpul de Control al premierului în cazul autorizației pentru Arena NaționalăInspectorii Guvernului au declanșat o acțiune de verificare la administrațiile locale din București și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (ISU), în care sunt adunate date privind autorizarea pentru securitatea la incendii emisă, la mult timp după inaugurare, stadionului Arena Națională.

Arena Nationala
Arena Naţională

Acțiunea, inițiată de Corpul de Control al prim-ministrului cu titlu de "documentare", este derulată și la alte entități publice cu atribuții în acest caz, relevă informații dintr-un document oficial, scrie profit.ro

Arena Națională a fost închisă în noiembrie anul trecut, după ce s-a constatat că funcționa fără să aibă certificat de siguranță ISU. Aceasta deoarece materialul din care fusese realizat acoperișul retractabil nu a putut fi omologat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a emis autorizația de securitate la incendiu pentru stadionul Arena Națională patru luni mai târziu, în luna martie, dar numai după ce comandantul și cei doi adjuncți au fost convocați la Ministerul de Interne.

 

Etichete: Arena Naţională, Corpul de Control Arena naţionala, verificari autorizaţie Arena nationala

0/1 COMENTARII
Cris
04 May 12:40
+0
VOTURI
-0
DNA-ul trebuia sa se sesizeze in acest caz, intrucat arena nu trebuia inaugurata cu un acoperis neconform cu normele ISU. Stadionul functioneaza si in prezent ilegal, pentru ca nu poti, dupa ce ai declarat un material neconform la incendiu sa modifici legea si sa-l declari conform. Ori e alba, ori e neagra, dati-o in pzda ma-sii.... Intr-o tara normala toti iubitorii de sport trebuiau sa fie in fata Guvernului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE