Percheziţii DNA la Primăria din Cluj-NapocaProcurorii DNA fac verificări, marţi, la Primăria Cluj-Napoca, într-un dosar privind proiectul de ticketing iniţiat de municipalitate pentru modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în comun, informează Mediafax. Conform DNA, în acest caz au loc percheziţii şi în mai multe locaţii din Bucureşti şi Braşov.

Verificari DNA la Primaria din Cluj-Napoca
Verificări DNA la Primăria din Cluj-Napoca
Foto: gazetadecluj.ro

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2012 – 2015, informează DNA printr-un comunicat de presă.

În cursul zilei de 10 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații situate în municipiul București și județele Cluj și Brașov, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca, din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și a Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca.

Etichete: DNA, Emil Boc, primărie, primarie cluj napoca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE