Verificări la taximetriştii din aeroporturi: Poliţiştii au dat amenzi în valoare de peste 8.200 leiPoliţiştii i-au verificat, marţi, taximetriştii din aeroporturi. În urma controalelor efectuate, oamenii legii au dat amenzi în valoare de peste 8.200 de lei.

Verificari la taximetristii din aeroporturi: Politistii au dat amenzi in valoare de peste 8.200 lei
Verificări la taximetriştii din aeroporturi: Poliţiştii au dat amenzi în valoare de peste 8.200 lei
Foto: evz.ro

La data de 5 mai a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi.

În două ore, poliţiştii au verificat 123 de autoturisme şi au depistat abateri de la normele legale care reglementează circulația pe drumurile publice și desfășurarea activității de taximetrie. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.288 de lei.

Dintre sancţiunile aplicate, 27 au fost pentru abateri prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice și 2 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

De asemenea, pe parcursul activităților desfășurate, poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare.

Acțiunile desfășurate de Poliția Română pentru siguranța transportului public de persoane continuă şi în perioada următoare, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Etichete: aeroport, aeroporturi Bucureşti, amenzi, controale, taxi, taxi aeroport, taximetrişti, verificări

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h