Veste proastă pentru Sharapova. Când ar putea fi judecată pentru dopajPresedintele Federației de Tenis din Rusia, Shamil Tarpischev, îi dă o veste proastă Mariei Sharapova. Sportiva este suspendata provizoriu din toate competițiile în urma acuzațiilor de dopaj.

Maria Sharapova
Maria Sharapova

Acesta sustine ca sportiva nascuta in Rusia ar putea fi judecata abia in luna iunie, potrivit ziare.com.

"Cred ca audierea ar putea fi amanata pana in luna iunie. Nu este ceva oficial, este doar opinia mea. Comunic constant cu Sharapova, iar ea si echipa sa sunt profesionisti. Se antreneaza pentru a ramane in forma", a spus acesta pentru TASS.

Jurnalistii rusi scriu ca "Masha" ar fi putut participa deja la o prima audiere. Regulamentul Federatiei Internationale prevedere un termen maxim de trei saptamani de la data instiintarii pentru audierea preliminara a unui sportiv prins dopat. Cum Sharapova a fost anuntata pe 2 martie de testul picat la Australian Open, termenul pentru audiere a expirat in data de 23 martie. Dupa audierea preliminara trebuie stabilit si termenul la care un tribunal sportiv independent va judeca speta si va da verdictul.

Declaratia sefului tenisului din Rusia vine dupa ce Sharapova s-a inscris la turneul lui Ion Tiriac de la Madrid, programat in perioada 28 aprilie - 8 mai.

Etichete: dopaj sharapova, Maria Şarapova, maria sharapova, sharapova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE