Veste bună pentru bătrâni înainte de Crăciun. Cine primeşte peste 1.000 de euro de la PMBPrimăria Bucureşti continuă seria de ajutoare prin acordarea a 5.000 de lei bucureştenilor care au împlinit vârsta de 100 de ani, se arată într-un proiect de hotărâre care va fi prezentat în cadrul şedinţei Consiliului General din 22 noiembrie.

Bani
Bani

O plachetă onorifică şi un premiu în valoare de 5.000 de lei persoanelor vârstnice cu reşedinţa sau domiciliul în municipiul Bucureşti, care au aniversat cel puţin 100 de ani de viaţă prin proiectul Vieţi Centenare. Premiul va fi oferit din bugetul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti.

Proiectul arată că în Bucureşti sunt 34 de persoane care au peste 100 de ani, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 170.000 de lei. "Pentru fiecare an în curs estimăm că aproximativ 20 de seniori vor împlini vârsta de 100 de ani, şi astfel acest proiect va avea un impact bugetar anual de 80.000 de lei", se mai arată în proeictul de hotărâre a CGMB, potrivit www.economica.net/

 

Etichete: bani, bani batrani, centenar, pmb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE