VESTE BUNĂ pentru bucureșteni:Livrarea de apă caldă şi căldură de către RADET nu mai este în pericolPrimarul Capitalei, Răzvan Sava, s-a întâlnit miercuri cu premierul Dacian Cioloș. În cadrul întâlnirii, edilul a anunțat că RADWT nu mai are probleme care să pună în pericol livrarea de apă caldă şi căldură către consumatori

VESTE BUNA pentru bucuresteni:Livrarea de apa calda si caldura de catre RADET nu mai este in pericol
VESTE BUNĂ pentru bucureșteni:Livrarea de apă caldă şi căldură de către RADET nu mai este în pericol

Problemele de la RADET au fost rezolvate, bugetul a fost aprobat de CGMB, iar ELCEN poate plăti facturile restante cu împrumut din Trezorerie, sunt concluziile întâlnirii pe care premierul Dacian Cioloş şi primarul Capitalei, Răzvan Sava, au avut-o, miercuri, la sediul Guvernului.

La finalul întâlnirii, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, a precizat că în perioada următoare, având bugetul odată aprobat, RADET va avea banii necesari pentru a efectua mentenanţa la anumite instalaţii tehnice, cazane sub presiune etc.

Sursa: Mediafax

Etichete: căldură, dacian ciolos, premier, primar general, RADET, razvan sava

0/1 COMENTARII
Cris
02 Dec 18:47
+0
VOTURI
-0
Nu era vorba de livrare ci de pretul gigacaloriei, care trebuie sa ramana pe loc, asa cum e (si asa e mare). Personal, consider ca Primaria Capitalei ar trebui sa suporte integral din bugetul propriu caldura pentru bucuresteni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE