Veste bună pentru fanii Andre. Trupa se reuneşte pentru un concert, după 13 aniTrupa Andre se reuneşte. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu vor cânta din nou împreună, la 13 ani de la despărţirea trupei. 

Veste buna pentru fanii Andre. Trupa se reuneste pentru un concert, dupa 13 ani (Foto enational.ro)
Veste bună pentru fanii Andre. Trupa se reuneşte pentru un concert, după 13 ani (Foto enational.ro)

Erau doar nişte adolescente atunci când reuşeau să scrie o pagină importantă din istoria muzicală a României, dar cu siguranţă că Andreea Balan şi Andreea Antonescu nu vor uita niciodată perioada Andre. Au intrat în istorie ca cel mai bine vândut artist român, depăşind 1.200.000 de exemplare, însă, în 2001 au decis să pună punct colaborării. La momentul despărţirii, cele două şi-au aruncat acuze grele şi cuvinte usturătoare şi părea că nu va mai exista niciodată cale de întoarcere. Anii au trecut, iar celebrele "Andrele" au făcut pace.

Potrivit cancan.ro, cele două vedete au decis că a venit momentul să le iîmplinească fanilor cea mai mare dorinţă şi să urce din nou pe aceeaşi scenă. Andreea Antonescu şi Andreea Balan vor cânta împreună în cadrul Festivalului "Flori de Mai", care se va desfăşura între 22 şi 25 mai, la Călăraşi.

Etichete: Andreea Antonescu, andreea balan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE