Veste bună pentru şoferi: se restituie banii pentru taxa de mediuTermenul de 30 iunie pentru restituirea taxei auto va fi respectat, iar singurul lucru care întârzie efectuarea acestor plăţi este analiza dosarelor, a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Cum va restitui ANAF taxa auto soferilor
Cum va restitui ANAF taxa auto şoferilor
Foto: bihon.ro

TAXA AUTO 2019. Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat, luni, la Bistriţa, într-o conferinţă de presă, că termenul pentru restituirea taxei auto va fi respectat.

„Noi avem lege prin care ne-am angajat ca până pe data de 30 iunie, total suma să fie restituită. Am restituit, din momentul în care am adoptat hotărârea de Guvern privind bugetul Administraţiei fondului de mediu, respectiv acum trei săptămâni, deci în trei săptămâni am livrat către populaţie 1,4 miliarde de lei. (...) Ne-am luat angajamentul să restituim total taxele auto care s-au declarat a fi nelegale, inclusiv timbrul de mediu. (..) Până la 30 iunie vom livra această sumă populaţiei", a spus Graţiela Gavrilescu, potrivit Mediafax.

TAXA AUTO 2019. Ministrul Mediului susţine că singurul lucru care împiedică restituirea mai rapidă a taxei auto este analiza dosarelor, care trebuie făcută şi de ANAF, şi de Ministerul Mediului.

Etichete: şoferi, taxa auto

0/1 COMENTARII
Maximus
08 mai 08:01
+0
VOTURI
-0
Asta nu este veste buna pentru soferi ci pentru acei proprietari de autovehicule care au platit o asemenea taxa si care au solicitat restituirea ei. Vom vedea pana la urma ce va fi pentru statul va trebui sa astupe cu ceva acesta gaura.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE